ipekk Kızlar gebelikte olması gereken tansiyon nasıl bilmiyorum ama üç defadır 10 a 6 cıkıyor tansiyonum normalde hiçbir tansiyon sıkıntım ya da hastalık geçmişim yok sizlerin nasıl cıkıyor 🤷🏻♀️
Ezgi14 ipekk gebelikte o sekilde dusuk cikabiliyor benimde 9-6 8-6 cikiyor ilk gunden beri. Ama doktor yuksek çıkmasındansa dusuk cikmasi iyi diyor
Seda5892 ipekk normalde tansiyonun kaç idi mesela ben hamile değilim ama benim normal tansiyonum hep 9 a 6 ya da 10a 5 falan 12/8 olunca hastanelik oluyorum 😬 hamilelikte nasıl seyreder bilmiyorum ama
ipekk Ezgi14 yani bir problem değil o zaman değil mi☺️ Gebelikten önce hiç böyle düşük görmemiştim tansiyonumuda🙈
ipekk Seda5892 gebelikten önce kırk yılda bir tansiyon ölçtürürdüm ondada 12/8 cıkardı hep🙈 ondan bu sekilde cıkınca korktum☺️
burcugokhanberkecan benim normali 11 7 yada 12 8 bgn kontrolum wardi heycan yptm sanrm biraz 14 9 cikti bi hfta olcucem tnsiyonumu brde bnm iki krdesmde tansiyon oldu erken dogum yptilr gebelik zhrlenmesinden dolayi o yizden bndede tedbir icin asprin kullaniom tnsiyon cok onmli dikkat edin tuzlu yagli hamur isi tuketmeyin