Kızlar 35+4 haftalik hamileyim son zamanlara geldik. Annemle kayinvalidem bize 18 saatlik mesafede yani yakınımızda kimse yok gurbetteyiz.
Annem çalıştığı için iş yeri izin vermiyor gelemeyecek dogumuma ne kadar uzulsede kaynanamda köyde yaşadığı için kayinbabasina bakıyor yatalak onu bırakıp gelcek yani doğumdan önce gelcek ve doğumdan sonra 10 gün kalır yani .
Normal doğum ilerliyoruz normal doğum olursa 10 gün kalacak ama sezeryan olursa mecbur daha fazla kalacak. Herkes ay çok zor olur söyle olur böyle olur diyor ama ben eğer normal doğum olursa 10 gün yeterli diye düşünüyorum toparlarım kendim bakarım diye düşünüyorum bize en yakın eltim var onu bile istemiyorum evimde çünkü şu haftamdayim dusuncesizler durmadan her hafta çat kapı bizdeler karnı burnumda hizmet ediyorum resmen bide çocuklar çok yaramaz bir geliyorlar yatağımda zorlayan mi dersin eşyalarımı kıran mi dersin deliriyorum kış bebeği olacak salgın çok oluyor kimseyi istemiyorum eşimle beraber bakarız diyoruz ilk gebeligim diye karismalarini istemiyorum. Sonuçta herkesin anneliği bambaşka ben kendim yetiştirmek bakmak yetmek istiyorum sizce yapabilirmiyim çok mu zor?