cahillesohbetikestim Sevgili moderatörlerim uzun zamandır bildirimlerim gelmiyor. Kimden ne cevap geldi, kime yorum yaptım hepsini görmek için her an profilime girmek zorunda kalıyorum. Uygulamayı sildim tekrar yükledim ama geçmedi yardımcı olursanız sevinirim. @Deletedmom_85 @Cicilibicili @NaimeYilmaz
cerenarslan11 cahillesohbetikestim ben uygulamayı yukledigimden beri anca kendim girip görürsem görüyorum bildirim geldiğini bilmiyordum.Bana hiç gelmiyor
Deletedmom_85 Ayarlardan tüm bildirimler açık mı canım? Yeşil tik olması lazım hepsinde cahillesohbetikestim
FatosNazim53 cahillesohbetikestim valla bana hiç bildirim gelmiyor. Uygulamaya görmesem gormiycem kimin ne yorum yaptığını. Her an girmem gerekiyor uygulamaya. Buna bı el atsalar iyi olur.
Papatyaa_01 cahillesohbetikestim bendede fazladan iki bildirim görünüyor ama yok ne kadar baksamda çıkmıyo o 2 bildirim nedir 😂
cahillesohbetikestim cerenarslan11 ben 1 yılı geçti uygulamayı kullanmaya başlayalı önceden geliyordu epeydir gelmiyor.
Deletedmom_85 FatosNazim53 telefonun kendisine yukarıdan bildirim düşmüyor zaten. Uygulamanın içinde girdiğimiz zaman bildirimleri görüyoruz annemiz. Herkes de böyle 🤍
Deletedmom_85 Ayarlardan bu kısımda ki her şey tikli olması gerekiyor fotoğrafta ki gibi. Bu kısmı Kontrol edelim
Deletedmom_85 962301 Yok canım oradan değil Kendi ismine tıklayınca orada ayarlar var o kısımdan bakman gerekiyor. Hepsi yeşil tik olsun. Yeşil tikliyse bile kapat yeniden aç hepsini