AngeL- nurli34 yaa demekki 1 hafta sürüyor böyle.. ilaçlar gerçekten bebeğin hareketlerini etkiliyor😕 Şuan kaçıncı haftadasınız siz ?
Portakalcicegi @Meresss bak canım burada da yazmışlar normal yanii herkeste oluyor demekki stres olma
Meresss Portakalcicegi sağol canım içim raaht etti az da olsa bakalım eşimden çikolata istedim getirsin yiyim öksürüğü kabartıyo diye yemedim bi kaç gündür baktım bugunde öle yarın doktora sorarım riskli olduğjmuz için korkuyor insan
Bebekdelisi AngeL- endol nidilart aynı cnm sancı durdurma açılma engelleme için ban sonlar hep yasak sadece wc yemek bile yataga gelıyor😔
AngeL- Bebekdelisi hadi ya.. olacağı varsa zaten oluyo kasmıyorum ben eskisi kadar. Evin içinde de gezinmezsem bi kaç dakika iyi olmuyorum o günüm ağlamakla geçiyor. Gerçekten zor bi süreç allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Didem18 AngeL- ya hiç araştırmadım merak ettim bu iğneyi anneye koldan fln mi yapıyorlar? Karninizdan mi?
Meresss AngeL- yaa aynısını yaşıyorum elim telefonda doktoru arasammı yoksa normal mi diye evelsi akşam 2 dün sabah 2 doz oldum hareket yok yerine toplanma var endişe ettim açıkcası