Deletedmom434 Bulgurunannesi etli olmadığı sürece ve çok yenilmediği çiğ köftenin pek bir zararı yok canım çektikçe tüketiyorum
HalisEbruoban Bulgurunannesi evet tuketiyorum ilk bebegimdede tukettim simdi ikinci bebegim yine tuketiyorum😀
Deletedmom2224 Bulgurunannesi evet etli olmayanlardan istediğim kadar yiyorum sonuçta bulgur salça ve baharat 😊
yesillimonn detetedmom404 Ayyyy Allahm göbegim catladi gülmekten😂😂😁😁😁ben sana demedim mi form dan cik diye....
detetedmom404 Bulgurunannesi domatesli bulgur pilavı 🤤🤤🤤🙊🙊🙊🙊🙊😂 atın beni forumda fena oldum bu gece 😂🙊😂
HalisEbruoban Bulgurunannesi yok hicte bisey olmadi her gordugum yerdede yedim canim tavuk degil et degil beyinden zehirleneceksin ki valla herkes bisey diyo sanki kendileri saglikli besleniyo hic takmiyorum sende oyle yap bence😀
detetedmom404 Bu arada hafta da 2 hatta 3 kere dürüm olsun porsiyon olsun çiğköfte yiyorum genelde komageneden ama battalbeyden de alırım komagene daha hijyenik daha temiz geliyor bana
Hafizeipek Ben 1-2 kere yedim battalbey çiğ köfte ama dürüm olarak almıyorum çünkü içindeki marullari yikadiklarina inanmiyorum yeşillik meyve sebzeleri sirkeli suda bekletirim ben hep ayrı ayrı alıyorum bu yüzden