ArvenMom Kızlaar dua edin bugün kontrolümüz var aşırı stres yaptım sebepsizce en son 6 haftada gitmiştik şuan 9 haftaya giricez kalp atışını falan duymuştuk ama aşırı stres yaptım dua eder misiniz 🥺🤲🏼💖🥰
eknsnsr98 ArvenMom inş hiç bir sıkıntı yok bende 7+5 im daha kalp atışı için gitmedik bende korkuyorum
Baharsss ArvenMom bizimde görüş günümüz 🥰 26+5 olduk stres yapma ben yaptığım zamanlar 7 kez ayetel kürsi okuyup girdim ultrasona elhamdulillah herşey yolunda gitti ☺️
seyma9188 ArvenMom Bizim de kontrolümüz vardı bugün😍 30+0 haftalık olduk çok şükür her şey yolunda ☺️ kilosu,boyu,sağlığı her şey iyi gidiyor🤩
EmineDefneGokce Baharsss en son ne zaman gittiniz 4 haftadır gitmiyorum içimde bi korku var 😞 cumartesi randevum
Baharsss ArvenMom ay ben farklı doktora gitmiştim deli oldum ne boyunu kilosunu söyledi ne ultrason resmi verdi Allahın cezası başıma oturdu kendi kendine baktı gönderdi 😂😂
ArvenMom Kızlar bebeğimi gördüm herşey yolunda kalp atışlarınıda gördüm allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın 🥰🤲🏼💖🙈
ArvenMom Baharsss ahahaha doktorumda bana 1 2 saniye pıt pıt diye kalp atışını dinletti şaşırdım devlete gidiyordum allahın izniyle artık özele geçicem 🙏🏻😍