Dilanky Hanımlar bebek alışverişinizi nasıl yaptınız ben hangi üründen kaç tane alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musnuz tecrübeli annelerimiz 💐🥰
zehraKr Dilanky bende dün çıktım alışverişe kafam okadar karıştı ki kaç ay kaç tane alayım diye 2 tane 5 li bir tane 10 lu set aldim
3babyannesy Dilanky 0-3 AY 2 hastane çıkışı seti 3 Tulum 3 Alt üst takım 2 örgü yelek 5 kollu zıbın 1 kalın peluş battaniye 2 penye battaniye 3-6 AYlik al gerisini 6-9 Aylik al çünkü çabuk büyüyor bebekler
Dilanky 3babyannesy Dün e bebekte 150 tl üzeri 30 tl indirim vardı ordan 6 takım yenidoğan aldım bazıları şapka ve atletliydi eksra bimden gecen cuma atlet aldım 3 aylık 4 adet 6 aylık olanlar e bebekte çok iyi fiyatlar var bakmanızı tavsiye ederim hepsi burada uygulamasından girin o zamanda yaza denk gelicek iki üç tanede öyle yazlık aldım başka ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yenidoğan 10 takım çok fazlamı gelir
3babyannesy Dilanky çok olur bence kuzum inan hemen büyüyorlar sütunde inşallah yararsa tosun gbi oluverir bebisin ☺️ minicik aşırı çok olmasın zaten sık sık yıkanır kustukca falan, 3,6 aya uyumluda alırsın kilo aldıkça onlardan giymeye devam eder 😘