Aykutzen Canlarım hangi marka bebek bezi , ıslak mendil , alt acma almalıyım ? Doğumuma az kaldı lutfen yardımcı olun
Emineymen Aykutzen bez prima premium care , ıslak mendil unibaby yenidoğan , alt açma baby me kullanıyorum memnunum sıkıntı yaşamadım oğlum 8,5 aylık
eminedumankaya Aykutzen bez molfix aldım alt açmada molfix alıcam ıslak mendil aldım amma 40 gün pamuk kullanmayı düşünüyorum sonrasında slepy yenidoğan ıslak mendil aldım onu kullanayım diyorum 😊
[silindi] Aykutzen bez olarak prima premium care , ıslak mendil waterwipes , alt açma içinde baby me kullanıyorum
Neroizm Aykutzen bebek bezini prima premium care 1 ve 2 numaradan aldim ben. İslak mendilini unibaby mavi olanindan. Alt acma da primaninkini aldim:
Burcu16 Aykutzen bebek bezi prima premium care ve prima pampers 1 ve 2 numara alıp stok yapmıştık ıslak mendil olarak baby me ıslak pamuk aldık 12 li kutuda organikligi test edilmiş alt açmada baby me 10 lu paketlerden aldık 9 liraydı ama çok almayın fazla kullanılmıyormuş
Haticeozturk Bayb me aldım bez ama.losyon varmış içerisinde bitsin segisdircem ıslak mendili Yeni dogan pamuk şu olandan aldım paket kutuda alt açma.ortusude bayb me
DavutKbrail İnstagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var mutlaka bakmanızı öneririm bez markalarını ıslak mendilleri deterjanları vb. Tek tek inceliyor içeriklerine bakıyor onun sayfasına bakarak almanızı öneririm
Ezgi14 Aykutzen bezi molfix tercih ettim. Alt acma baby me ucuzdu zaten cok kaliteli olmasi gerekmiyor. İslak mendili ya sleepy ya da baby me yenidogan alcagim benm daha 11 hafta var simdiden almadim islak mendili :)
Ezgi14 Aykutzen bu arada https://www.instagram.com/p/BoHBsP8HOdE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1fjasyzqyexfe Alacagim bakim urunlerine buradan bakarak karar verdim belki size de yardimci olur
NaimeYilmaz Aykutzen Prima kullanıyorum Chıcco ıslak mendıl Ebebegın alt acmasını kullanıyorum (3 ayda 4. 40 lu paketımı açtım)