cahillesohbetikestim tontonhanim kalan giden ne varsa onları yicem kocam bey gece yarısı gelecek yemek yapmıcam 😁
tontonhanim kahvesever__ oh mis afiyet olsun 2 gün önce yaprak sarmam ve biber dolması vardı menüde bana kalsa her gün yaparım da işte 😂
tontonhanim sinoli afiyet olsun ya 2 gün önce yapmasaydım bende yapardım ne yapacağım diye düşünüyorum 🤭
kahvesever__ tontonhanim dün sardım gece bayadır yemiyorduk 😂😂büğün pişiriyim dedim iyi olduğu her gün Her gün bıkıyor insan ne pişirsem diye
sinoli tontonhanim Dün sebzeli bulgur yaptım fırına da patates köfte attım ortaya da salata vardı ☺️ Fikir olur 👍🏼
tontonhanim kahvesever__ evet kesinlikle ya her gün hergün bıktık valla 😂 ben ne yapsam ki bilmiyorum
tontonhanim sinoli askında çok çok iyi fikir et hem eşim için hem benim için bir süre ara verdik benim kolesterol yükseliyor eğilecek zaten yasak 🥹sebzeli bulgur pilavı yanına cacık vs düşünebilirim bu iyi oldu 🤭
tontonhanim kahvesever__ tavuk pilav vazgeçilmezim zaten makarnayla çok aramız yok tavuk pilav salata listeme ekledim🤭
sinoli tontonhanim Direk sebzeli bulgur pilavıyla cacıkta olur köfteye bile gerek yok, hem sağlıklı 🤣
kahvesever__ tontonhanim bende çok severim tavuk pilav makarnayı ben çok sevmem de eşim çok seviyor 😂ayda bir kere pişiriyorum ona
tontonhanim kahvesever__ benim eşimde sadece sphagetti ketçaplı seviyor bende yemiyorum 🤭 tavuk pilav gibi birbirine yakışan başka yemek var mı ki🤗
kahvesever__ tontonhanim et sote pilav olur yada musakka pilav karını yarık pilav yeşil fasulye pilav 😂