Eda06 Kızlar oğluşuma hala bir isim bulamadım. Yok mu şöyle farklı, anlamı güzel erkek bebek ismi bileniniz 🤤🤤
Maysaamoms5 Eda06 cinsiyetimiz henüz netleşmedi ama ediz koymayı düşünüyorum Anlamı : ulu, yüce, yüksek 🥰🥰
3babyannesy Eda06 22haftadyz bizde aynı arayış içindeyiz içimize sinen hiç isim yok varsada yakın akrabaların çocuklarının adı aynisinida ben koymam, GÖKTUĞ aklımızda sadece ama net değil hala Cihangir de güzel bilmiyrm
Eda06 Maysaamoms5 eşim edizi hayatta koymaz şarkıcı edisin büyük bi hayranıyım bilerek yaptığımı düşünür 🤣🤣 ona zaafım olduğunu biliyor 😂😂 ama yinede önerin için teşekkür ederim 🤩
Maysaamoms5 Eda06 hahahahah ay bu kadar mı denk gelir ya 😬 haklısın kuzummm 🥰 ya başka da aklıma gelen yok 😊
Eda06 Ay kimsede önermemiş ya bende yaratıcı bi şeyler bulurum diye büyük bir umutla açmıştım postu oysaki 🥲
bendiyebiriii Eda06 benim cinsiyet belli değil ama oğlan olacağını düşünüyorum öyle hissediyorum yani. Göktürk veya han koyacağım. Eşim han asla istemiyor ama direniyorum😅
Barbekusos Aybars, Yalın, Barkın, Artun (kendine güvenen, onurlu, ağırbaşlı demekmis), Yağız, Kaya, Demir, Pamir, Sarp, Yamaç, Övünç, Doruk :) Biz bunlardan Aybarsı seçtik:))
Busssssra Barbekusos paamiirrr❤️ güzel isim bence de yani 😂 Aybarsı da beğendim.. Eğer bir erkek daha gelirse aklımda net bir isim yok Ensar, Eymen Şuan aklımda ama yüzüklerin efendisini izledik Balamir ya da palamir de hoşuma gitmişti oradan ama oğlum da benimkinin aynısı olsun diyor onun ismi Erol Mert bu bünyeye bir Erol Mert daha kaldırır mı bilemedim 😂
Eda06 zeynepmom34 bi kaç arkadaşımızın oğlunun adı alparslan o yüzden düşünmedim hiç ama sizinki sağlıkla gelir inşallah
FatosNazim53 Eda06 Eşimle nisanliliktan beri erkek olursa Poyraz Hasan demiştik. Erkek ve Poyraz Hasan olacak. Hasan eşimin rahmetli babasının ismi. Benimde abimin ismi.
1prensannesi2312 Eda06 Ali Asaf koyacağız bizde Ali eşimin babasının adı asafı da ben istedim eşim sağolsun kırmadı🤭
Rabia-- Eda06 benim oğlum olursa adını Aras koycam🥰 ama beğendiğim diğer isimlerde fikir olsun sana canım 😉 Şuara Buğra Aybars Hanzala Agah Müçteba Musab Alp Halis Üveys