PnarSazakBulut Kızlar hastane çıkışında ne kadar gördüğüm kişi varsa pusetle çıkarıyorlar ama etrafımdakiler puset olmaz diyo kafam karıştı puset konusunda
sydv PnarSazakBulut içi biraz derin gibi altına destekleyici bi şeyler koyulabilir düz olur belki biraz ☺️
Anneyimm PnarSazakBulut allahn izniyle bizde puset kullncz neden olmazmis ilk defa duydum olmadigini garip
Tosbik Figennn evet gecen gün bir bayan söylemişti burda pir postta. Yurt disinda yaşıyormuş ve pusetsiz çıkarmiyorlarmiş hastaneden.
Hafizeipek PnarSazakBulut bazı hastanelerde pusetsiz çıkartmak yasak çünkü canım doktor 20. Haftadan sonra uyarıyor genelde
HalisEbruoban PnarSazakBulut canim bende puset kullandim ikinci bebegimi bekliyorum yine puset kullanacam puset zaten 0 6 ay icin uretilmis bisey neden olmasin
PnarSazakBulut Bende zaten puaetin içine yumuşak bir battaniye yapıp pusetle çıkarma düşüncesindeyim tepkiler alınca bilemedim acaba dedim🤷♀️
deletedmom351 PnarSazakBulut Pusetle çıkarılır sorun değil ama ben düz yatması için portbebe aldım. Pusette biraz meyilli oldukları için belki rahat edemez diye.
ZeynepEdaa Artik hastaneler pusetsiz cikarmiyorlarmis cezasi varmis. Portbebe alacaktim sonra ona da bi Ariza cikar diye Vazgeçtim. Arabada eğer bebek pusetsiz görülürse ceza kesiliyormus bebegin güvenliği acisindan.hangi hastane bu şekilde cikardi diye isim bilgisi alip hastaneye de ceza kesildiği için yasak diye söylemis esimin arkadasi ne kadar doğrudur bilemem tabi ama.
ardengunes PnarSazakBulut puset yastigi var canım onlardan kullanabilirsin ben instagramdan takım olarak almıştım hem şık hem kullanışlı bir şey
Harunnisa PnarSazakBulut oncedende kundak tarzinda cantalar iki cocugumda kundak tarzi cantayla cikardim ama bu sefer ouset alicameskide kaldi artik onlar bakma sen baskalarina
cinderella PnarSazakBulut ben puset aldım arabasının yanında vardı zaten ama onla çıkarmadım portbebede aldım yanında daha çok minik oluyorlar rahat olmaz diye düşündüm gerçektende öyle oldu
Kadze PnarSazakBulut olmaz deme sebepleri pusetin derin olması bn canyom travel v2 aldım ama onn puseti bayaaaa derin ıcıne destek koysamda olmuyor sanırım kucakta tasıcaz:) ama cok derin dglse duzleyebilirsin destek minderle vs