tombul0bebek Kahveye dönük akıntı geliyor kızlar nişan mıdır 38 +5 oldum bugun sıcak bi şekilde akıyor adet gibi
cennet_aka27 tombul0bebek Dün çatı muayenesi oldum kanaman olabailir bugün dedi ama bende bugün gelmeye başladı beklemeyi düşünüyorum ben
lilyum-12 tombul0bebek canım nişan geldikten sonra hemen de olabilir doğum 1 hafta sonra da bence sık sancı veya su gelmeden korkutma kendini benim nişanım geldi hemen ardından suyum geldi doğuma gittim ama nişan kırmızıydı kahverengi değil
lilyum-12 cennet_aka27 bence de bekle canım boşuna yorma kendini doğum başlasa ya ağrın artar ya suyun gelir ya da kanaman artar zaten
cennet_aka27 lilyum-12 aynen canım o yüzden beklemedeyim bakalım ne zaman gelecek 🤭 kızım çatı muayenesi olduğum günün ertesi gelmişti bu ne zaman gelecek merakla bekliyorum 🤗
lilyum-12 cennet_aka27 aa benimde oğlum öyle olmuştu çatı muayenesi olduğumun ertesi günü gelmişti şimdi yeni bebişi bekliyoruz hadi hayırlısı Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
gokce66 tombul0bebek hayır sancılarını takip et düzenli ve dik gelmeye başlarsa git bi kanama veya su gelmesini bekleme
HavvaBaharCiftci Kızlar 38+5 im kanama şeklinde degil de beyaz renkte sümüksü sekilde akıntım geliyor 3 cm açıklığım vardı,sancim yok ne yapmalıyım korktum biraz işin açıkçası
lilyum-12 HavvaBaharCiftci o normal akıntı canım ama 3 cm açıklık varsa her an gelebilir modunda her şeyin hazır olsun sancıları bekle veya suyun gelirse git
mzey HavvaBaharCiftci açıklığa nasıl bakılıyor? Bende de ayni akinti oldu ama açıklığa bakar diye korkuyorum gitmekten. Yani sezaryen olacağım. Çatı muayenesi de yaptirmayacagim sirf istemiyorum diye. Açıklığa bakarken de parmak vs sokuluyor mu çatı muayenesinde giibi agrili mi oluyor. Yoksa gözle vs mi yapıyor