segah06 Kızlar merhaba, Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Sıkıntılarınız var mı? Bende bir mide ağrısı var sormayın gitsin… Haftaya da şeker yüklemesine gideceğim. Yaptıran oldu mu bu testi? Şekeri çıkan vs? Cevaplarınızı bekliyorum… 🌸🌸
Baharsss segah06 26+5 haftalığım şeker yüklemesini geçen hafta yaptırdım bi sorun çıkmadı çok şükür felaket bir mide yanması var bendede aradada karnımın içi ağrıyo bugun kontrolüm var bakalım
Eldgrn segah06 24 Olur mu 🤣🤣 tetanoz olucam 1 2 haftaya ebem haber vermicek çağırıcak gitmisken şeker testi de yapicak 24+1 olduk kızçemle tetanozdan sonra görüş zamani olucak onu bekliyorum heycanla
Mucize_ikizler123 segah06 26+4 ikiz gebelik haftasından merhaba 🐣😇🐣 ben şeker yüklemesi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum 🙃 ve ağırlaştım baya ikiz olduğu için 🙃 mide yanmalarım hat safhada
EddaBilkil segah06 27 olduk bu gün. İyiyim mide yanması 💙ben yaşamaya devam. 😃 Bel ağrım oluyır arada tabi. Geceleri wc den çıkamıyorum panda gibi yuvarlanıp kalkıyorum 😃
segah06 Baharsss ay sevindim sizin adınıza 🌸 Ben de haftaya yaptıracagım seker yüklemesini. Benim de midemin içi ağrıyor. Az kaldı vallaa doguma😅
segah06 Eldgrn Olur olur tabi😂😘 Bana doktorum tetenoza gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacağım. İnşallah kızınızdan güzel haberler alırsınızzz 🌸 Alışverişler ne durumda hallettiniz mi her şeyi?😍
segah06 Mucize_ikizler123 benim de ikizim vardı maalesef tekini anne karnında kaybettim. Benim de kızım oluyor. İlk haftalar ikiz olduğu için bulantılarım dahi x2 olmuştu ahahaha. Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Alısverisi tamamladınız mı?😍
Zuzuu86 Çok şükür miğde yanmam felan yok, şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda önermedi 2 gün eczanede açlık tokluk sekerımı ölçtürüp gösterdim doktoruma öyle ıstedı..
Qnl 26+2ikiz bende bnm başından beri hep riskliydi 5. Haftamdan beri yatıyorum doktor harici hiiiiiç kalkmadım :( çatlama seviyesindeyim yani şimdi de kasılmalarım başladı o korkutuyor :( 30. Haftaları bi görebilseydim nefes im o zaman çıkacak gibi
segah06 Qnl ikiz anneleri hep daha büyük fedakarlık gösteriyorlar cidden. Benimde bebegim ikizdi. Maalesef tekini kaybettim. Dinlenmek gerekiyor. Mümkün mertebe yatın güzelce… Saglıkla alın kucagınıza…😍
dyt-tugce 26+6 yız biz de🐣 Hafif mide yanmaları başladı, onun dışında aşırı aşırı hareketli yani günün 20 saati oynuyor sanki sizin de öyle mi😂
2prenses1prensannesii segah06 25 +0 haftalık olduk şeker yüklemesi pazartesi yaptırdım birşey çıkmadı şükür mide yanması kasık ağrılarım bacak ağrılarım başlamış
Aysenurozs segah06 bizde yarın 25. Haftaya giriyoruz cumartesi kontrol var şeker yüklemesi yapılacak inşallah temiz çıkar 🌸 onun dışında bu iki günde ağırlaştım bir sanki nefesim bazen yetmiyor gibi oluyor arada karın içi ağrısı arada gaz ağrısı bunlara da şükür ☺️
Prenses34_annesi segah06 vallahi Allah’a şükürler olsun şu an güzel gidiyoruz kızımla sadece ara sıra bel ağrıları giriyor ve özellikle gece uykularımda dönerken zorlanıyorum ve nefes darlığım oluyor ara sıra artık nefesim yetmiyor diyebilirim onun haricinde hiçbir zorluk çekmedim Allah’a şükürler olsun ben de 10 Kasım’da randevum var şeker yüklemesine o zaman yaptıracağım inşallah 🥰
Z_B_A2019 segah06 27+4 haftalıgiz iki hafta önce yaptırdım şeker sınırda çıktı diyet yapıyorum aynı zamanda evde hergun takip yapıyorum başka sıkıntımız yok çok şükür şekeri de dengeleyebilirsek inşallah
Mucize_ikizler123 segah06 ya çok üzüldüm kaçıncı hafta da kaybettiniz bu arada rabbim kızınız sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin benimde kızlarım olucak 😊🫶
Zuzuu86 segah06 yani şeker yüklemesi işlemi bana çok mantıksız gelıyo tabi karar senin arkadaşım korkulcak bısey yok ona göre dıyet yaparsın iyi düşün iyi olsun
Sedamete segah06 24+5te yüklettim çok şükür şekerim çıkmadı.Rahim ağrım var gitgide artan ve diş ağrım var Allah herkese kolaylık versin🙏🏻 bu arada şu an 26+0 ım
mommytobe_ segah06 bende de mide yanmasinin yanisira kaburga agrisi oluyor son birkac gundur😬😬 mide yanmasina gavisconla cozum bulabiliyorum da kaburga agrisi beni delirtiyor🤦🏻♀️ pazartesi ben de seker yuklemesi icin hastaneye gidecegim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Rabbim tum hamislerin sagsalim bebeklerini kucaklarina almalarini nasip etsinnn🌸🙏🏻