Sarikayadilek Kızlar 23 haftadayım açlık tokluk testi yaptırdım sonucum 140 olması gerekiyormuş benim 180 çıktı doktorum diyetisyen ile veya şeker yüklemesi yapmam gerektiğini söyledi. Sizde de aynı durumu yaşayan varmı ? Ne yaptınız nasıl ilerlediniz ?
mervebeklevic Sarikayadilek 170 çıkmıştı 100 gr daha yaptırdım şeker yüklemesi. Doktor benide diyete yönlendirdi halen diyet yapıyorum
Alimm-5 Sarikayadilek canım benimde 180 çıktı ben tekrar şeker yüklemesi yaptırmak istemedim doktorum yüksek yine de 100 lük yapalım istersen ama bence dahiliyeye git dedi direk dahiliyeye gittim ve diyet almıştım
Sarikayadilek Alimm-5 ben tekrar dan başla bir kadın Doğumdan aldım. Yapması için dahiliyeden mi almam gerekiyordu
mervebeklevic Sarikayadilek genelde doktor yüksek ise dahiliye yönlendiriyor o veriyor kilosuna haftasına boyuna göre bebeğin. Ama ben gitmeden yapıyorum şeker un hamur pilav uzak durarak sende öyle yapabilrsin bende gitmedim diyetisyene doktor dahiliye göndermedi 2. Seferde düsük çıktı sonuclar diye
Sarikayadilek mervebeklevic bende ekmeği kestim, şekerli şeyler yemiyordum.anemi olduğumdan dolayı pekmez içiyordum kuru dut siyah üzüm. Sanırım bunlar yüzünden yüksek çıkıyor