Esrafeyyat1 Kızlar saçmalama demeyin burdan okufum birçok kişi doguadan önce ishal olduğunu yazmıştı doğumla alakası varmi
Dogukoo Esrafeyyat1 saçmalamağğğ 😄😄 yok kız bende öyle olsun istediğim için öyle düşünüyorum ama değil bence 33 34 te 2 hafta ishal üstüne kabızlık cektim rahatladım derken 37 de tekrar ishal oldum suan 38 im hala ishalim doğurmadım da ama inşallah dogum belirtisidir😄😄
cennet_aka27 Esrafeyyat1 doğumdan bir hafta önce olmuştu ishal bende ama senin haftan küçük daha olur mu bilemedim
Rozalin Esrafeyyat1 tek başına ishal bir belirti olamaz bununla beraber şiddetli karın bel ,bacak ,sırt , mide ağrısı yaşamıştım ayrıca kasılma sertleşme de vardı dinlenince geçmeyen şiddetlenen ağrı vardı
Tugceonur Esrafeyyat1 çok sık sık oluyorsanız doğum belirtisi ama tek başına yeterli değil tabiki ağrılarınız kasılmalar var mı bunlarda önemli
Bellacaio Dogukoo dün doktorum ishal olabilir dedi doğum yaklaşımca belirti😊 midem bulanıyor migrenim tutacak sandım, ona da açılma oluyorsa mide bulantısı yapar dedi. Bekliyorum bakalım.38+6 oldum🫠
Annesininportakali53 Bellacaio ay güzel yere değindin bende merak ediyordum ishal ve mide bulantısı dogum belirtisi diyorlar ne kadar doğru bilmem neyse bari bir 38-39 da gelsin bebeğim 🤭
Dogukoo Bellacaio e o zaman ben dogururum yakında hem ishalim hemde ara ara miğdem bulanıyor 😳 Bi çatı muayenesi olsam dogururum da devlet yapmıyor işte özele gidicem ya resmen sırf catı muayenesi yapsınlar diye 😄😄
Esrafeyyat1 Bellacaio hadi bakalım sağ salim gelsin bebisler bence her doğumda farklı belirtiler oluyor yorumlardan onu anladım hiç belirtisi olmayıp doğuran da var 🤭
Esrafeyyat1 Annesininportakali53 valla ilk doğum bilmedigimizden soruyoruz burda öyle yazmışlardı bende senin gibi 38 de gelsin istiyorum sağlıkla az kaldı 😍
Bellacaio Dogukoo çatı muayenesi doğumu hizlandırır mı bilimsel olarak bilemem ama benim ilk doğumum çatı muayenesinin akşamına oldu bebeğim denk mi geldi yoksa tetikledi mi bilmem ama bence tetikledi😀 doktordan cok doktor olmak istemem tabi ama. Şimdiki doktorum çatı muayenesini desteklemiyor🫢 yapmıyor. Bakalım ne zaman gelicek kızım
Dogukoo Bellacaio herkes öyle söylüyor catı muayenesi den sonra dogum yapıyorlar nişan geliyo vs suniyle denemek istemiyorum sonra olamaz sezeryana döner cektiğim sancı yanıma kalır inşallah tetikler de doğururum😄
Esrafeyyat1 Tugceonur kasılma var agriyda ara ara ama doğum sancısı değil onu anliyorum hafif ağrılar
Zeynppppp Esrafeyyat1 dün bende paylaşım yaptım ama kimse yazmadı bendede dün ishal oldu bygün kusma şiddetli üst üste hepsi