Citosman İzmire yeni taşındım 5 aylik hamileyim ankarada kontrollere gittim. bu ay sonunda İzmire döneceğim ama hastane doktor bilgim hiç yok yardımcı olur musunuz? Kadim doktor tercihim ve mahremiyeti önemseyen bir hastanede normal doğum yapmak istiyorum 🥰
123mirza Citosman buca kadın doğumda Muhammed Cevat şerif var öneririm ve Halit Vidinli var öneririm ama Muhammed Cevat bey tercihim olurdu sana ilk baş .. bayanlardan asssla sıra alma özellikle Özge iscan diye bir doktordan … Tepecik doğum evindede yaşam kemal akpak diye bir doktor var oda güzel diyorlar …
limoncicegimFO Citosman ben sada hastanesi calide hanım a gitmeyi düşünüyorum iyi doktor dediler cnm gidip göreceğim 29 haftalık hamileyim
Citosman 123mirza çok teşekkür ediyorum By hastaneler de perinatoloji de varmi acava benim kontrollerin orda oluyor da
fadimesarioglu 123mirza bende Buca kadın doğuma randevu aldım kadın doktora bi dahakine bu dediklerinize gideyim teşekkürler ☺️
Citosman Ciciannecik Yaa cok teşekkürler 🥰 cigliyi bikac kişi daha önermişti ilk oraya gideceğim saolun
Melisasak145 limoncicegimFO Çankaya tıp merkezindeydi doktorum çok iyidi hastane değişikliği yaptı gerçekten mükemmel bir doktor
Betulakarr limoncicegimFO ben ekole gidiyorum sadık beye inanılmaz mutluyum ve asla huzursuz edecek bir şey yapmıyor vajinal muayene gibi bir sıkıntısı yok adamın keisnlikle 5 gun sonra gel diyor mesela normal görelim diyor en başında falan☺️ bayanlar öyle değil her seyde vajinal muayene yapiyorlar ve ben nefret ediyorum bu durumdan
Selenay3523 Çankaya tıpa gidiyordum ufuk beydenn çok memnunum ama karataşta doğum yaptırıyor karataş 16.000 tl doğum parası diyince doktor değiştiriyorum ve çınarlı hastanesine geçiş yaptım şu anki doktorum tahir özgüder
Citosman Selenay3523 çınarli ne kadar diyor peki? Orda tavsiye edeceğiniz kadın doktor var mıdır acaba 🥰
Nurrrr90 Selenay3523 canım bende cınarlıya başlıcam ceysu hanıma doğum ne kadarmış bilgin varmı acaba
Ftmsn Selenay3523 ben de çınarlı Ya geçiş yaptın dolay hanıma. Daha randevuya . Şuan 7500 ama zam gelecekmiş
limoncicegimFO Citosman evet eşim daha 2 gün ince gitti konuştu 9 demişler. Egemen bey var o da normal 10 bin sezeryan 9 binmiş diye biliyorum arkadaşım gidiyor onada
limoncicegimFO Melisasak145 evet cnm ben de olumlu yorumlar gördüm hakkında kendisine gidip onunla doğum yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla
Melisasak145 limoncicegimFO hayır ben hamileliğimi ilk calibe hanımda ogrnedim kontrolüm onda devam ediyordu ama o başka hastaneye geçince bana uzak kaldı başka doktora gectim
limoncicegimFO Melisasak145 anladım teşekkür ederim ben nasip olursa ona gidip doğum yapmayı düşünüyorum bakalım