Akay89 Kızlar, medipol esenlere gideniniz var mı memnun musunuz doğum için Dr ve hastaneye ihtiyacım var Gaziosmanpaşa çevresinde
Yenidenanneoluyom Akay89 anneme yakın olduğu için esenler medipoli tercih ettim. Tugba kılık hanima gidiyorum. Kafamiz uydu ben ilk kontrol amaçlı gitmistim beğenmezsem medipol megaya giderim diyordum ama sevdim. Onda doguma girmeyi düşünüyorum. 18 haftalik bebegim. 250 lira muayenesi. Zorunlu sezeryan icin 6bin dediler ama 2023te değişir tabi. Detaylarini konusmadik muhasebe ile daha vakit oldugu için. Mart nisan gibi doğumum.
Citlembikk Akay89 medipol esenlerde ben araştırmıştım burcu boyama çok iyi bi doktor diye ama zor randevu alınıyor ben alamamıştım o zaman yoğunluktan ama gidenler çok beğeniyor doktoru muayene ücreti de 650 tl miş ben de Bahçelievler medipole gidiyorum yeni hastane ben oradan da memnunum
Edsn Akay89 esenler medipolde doğum yaptım çok memnun kaldım tekrar hamile kalsam yine oraya gideceğim
Birannecikkkkk Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde esenler Medipole başladım fakat sonradan değiştirdim hastaneyi. İlgisiz bir hastane devlet hastanesi gibi. Kanamam oldu diyorum takip eden doktor ilgilenmiyor. Çok sinir bozucuydu. Ama orada nur cansu hoca var ondan memnundum birkaç kere gittim. Daha sonra bahçelievler Medipole geçtim çok daha memnunum
Akay89 Birannecikkkkk bana yakın olduğu için orayı tercih etmek istiyorum ama emin olamıyorum . Dr lar nasıl ilgi alaka nasıl onu merak ediyorum , ücretleri vs
Birannecikkkkk Akay89 duyduğum ve gördüğüm kadarıyla tüm doktorlar iyi. Doğuma kendi doktorun geliyor gece bile olsa. Gelemese bile diğer doktorların da yorumlarının çok iyi olması rahatlık verici. Muayene tam bilmiyorum ama 380 civarı bir şey. Normal doğum da 5500
Akay89 Birannecikkkkk bağcılarda olan medipol mega ile görüştüm , kendi doktorun girmek için ek ücret talep ediliyor falan dedi ama
Birannecikkkkk Akay89 Bahçelievler Medipol ek ücret istemiyor doktorunuz müsaitse geliyor dendi bana. Bir arkadaş orada doğum yaptı doktoru gece geldi
Ellifnurr Bende Medipole gidiyorum emine Zeynep Yılmaz 360 veriyorum muane ücretine gayet ilgili biri güler yüzlü şuan 33 haftaligim nst ücreti ayrı alınıyor biz doğumu sorduğumuzda 5100 TL idi orda Fatma Bilgehan var ilk ona gittim hiç memnun kalmadım ilgisiz biri
Akay89 Ellifnurr ben medipol mega ile görüştüm her şey için ayrı para istiyor , mesai saati dışında doğum yaptınız diyelim ,nöbetçi prof onun için bile ek ücret istiyor Normal 6800/sezeryan 1100 istiyor şuna ki fiyatlar
Birannecikkkkk Ellifnurr Fatma hanım gerçekten ilgisiz. Tuhaf bir tavrı var. Esenler Medipol gerçekten sıkıntılı bir hastane. İyi ki değiştirdim diyorum.
Akay89 Citlembikk evet Bahçelievlerden genelde memnunlar ama Esenler için memnun olanda çok olmayanda
Yenidenanneoluyom Akay89 ben sezeryan olacağım için mesai dışını sormadım açıkçası. Muhasebeye dogum fiyatini sorduğum zaman tugba hanimin zorunlu sezeryan ucreti su anda 6 bin lira detaylarini arzu ettiginiz zaman konuşuruz demişti.
Akay89 Citlembikk Küçükköyspor oturuyorum maalesef biraz uzak kalıyor şimdi yüzyıl hastanesine bakıyorum medipollerde çok emin olamadım