seruveni Merhaba, işim gereği hafta içi doktora gitmek imkansız hale geldi. anadolu yakasında 6dan sonra muayne eden kadın doğum doktoru ve hekim önerisine ihtiyacım var. ☹️
benkosarim seruveni Medipol Pendik hastanesi doktorları genelde muayene ediyor cumartesi günleri de orada oluyor doktorum İlknur Sayar tavsiye ederim pendik karta muayene ücreti 240 TL çok ilgili saygılı her detaya bakan bir doktor pazar günleri bile normal poliklinik yapıyorlar
benkosarim seruveni Duydum hatta bir kere kendisinde muayene oldum vallahi ben pek memnun kalmadım yanlış anlamayın 5 dakikada baktı yolladı renkli ultrason bile bakmadı ben alışmışım Kendi doktorumun ilgisine uzun uzun her şeye bakmasına
seruveni benkosarim evet bende o sekilde duymustum. Hastaneyi aradim ogrendim. Cok tesekkur ederim. Kart isini ayarlamaya calisiyorum suanda ☺️
benkosarim seruveni kartı sosyal tesislerden alabiliyoruz onu söyleyeyim de Pendik te mi oturuyorsunuz haftasonu çalışma programı mi mı öğrendiniz
benkosarim Anneperi Pendik kart Pendik’te oturduğunuz için ya da internet üzerinden doldurunca alabildiğiniz bir kart bazı hastanelerde indirim oluyor ama kartı alabilmek için Pendik belediyesinin sosyal tesislerine gitmeniz gerekiyor
seruveni benkosarim şöyle bazı noktalari var oradan temin edebiliyormuşuz. İnternetten baktim bende. Cok tesekkur ederim size cok dua edecegim