demettt saraçhaneye boşuna gitmeyin 2 kere gittik. Ebebek, hepsiburada veya n11 aynı araba çok daha uyguna satılıyor. Sadece uygun diye adı çıkmış. İki gidişimizde ne sorsak 200-500 arası daha fazla söylendi. Üstelik dükkanlar sıkış tıkış adam akıllı bakamıyor, açıp kapatıp inceleyemiyorsunuz. Aynı anda bir kaç kişi oluyor size anlatırken onlarda sorup ediyor. Kafanız karışmış, doğru düzgün bakamamış oluyorsunuz. Beğendiğiniz araba modellerini yakından görmek için ebebek , joker veya civile gidin. Daha rahat bakarsınız. Mutlaka kendiniz açıp kapatmayı deneyin. Sonra ister internetten ister mağazadan alırsınız. Kıyafetleri ebebek, carters, lcw, jokerden aldım çoğunlukla. Bütün aldıklarımıda yıkadım. Kurutmada kuruttum çok şükür çeken, solan olmadı. Havuzlu hanın adı çıkmış. Hamileliğin 5 ayında gittik. Sorduklarımın fiyatlarını not etmiştim. Lohusa gecelik takımını oturduğum semtte toptancısı açılmıştı 110 Tl aldım. Aynı takım havuzlu handa en uygun 240 TL dendi. Pijama takımını 55 Tl’den aldım. Aynısını orada 110 dediler. Bebek için baktıklarımı indirimleri takip ederek çok daha uyguna aldım. Orada idil baby’nin 10 lu hastane çıkışına 100 tl istediler. Ben internetten 70 aldım. Aziz bebenin hastane çıkışına 95 demişlerdi ben ebebekte kampanyada 55 bulup aldım. İçlerinde 3-5 uygun fiyatlı ürün var ama oraya kadar gitmeye değmiyor. Eminönünde kapı süsü malzemeleri, hastane veya evde dağıtılacak süs eşya malzemeleri uygun. Bebekle ilgili herşeyi internetten daha uyguna bulabiliyorsunuz.