Aslhn2101 evde doğurmadım hastanede dogal doğumla doğurdum. Evde doğuma bende baktım, ve bir çok doğal doğum ebesi acikca soyler en ufak birseyde hastaneye gitmek zorundasınız ve söyle düşünün oldu ki yetişemediniz. Yorumlarınızı okudum sanırım hastanede yaşadığınız bir çok şeyden oturu hastane sevmiyorsunuz. Hoş kimse sevmez ya neyse… Hastaneye gitmekten nefret eden hastanede çok fazla travması olan biri olarak diyorum kesinlikle riske atmayın. Ben eğitim-araştırma hastanesinde normal doğum yaptım , genetik hastalık ihtimaline rağmen doğumum zor bile olsa şükür hemen müdahale edildi. Bu tarz komplikeler eskiye göre de daha fazla. Üstelik üzülerek eskiden olan ölümlerin çeteleri bile tutulmamış hani net bir bilgi yok şükür şuan doğumlardan haberimiz var en azından. Yanlış anlamayın ama şu durumda bebeği ve kendinizi riske atmak saçmalık , ne kadar ugrasilsada hastanedeki sterilizasyon sağlanamaz sonuçta evde , ebeniz belki suan güler yüzlü ilgili falan ama aslında dogumda öyle biri değil (ozeldeki doktorum sezeryane hazırlarken anladım bunu. Harika güler yüzlü ilgili bir kadındı meğer sezeryane hazırlıyormuş gizlice) bunlar hep bir acaba kalacak…