SemaArin 26+4 HAFTALIK OLDUK ÇOK ŞÜKÜR AMA UYUYAMIYORUM DÜN EŞİM GECE 3 DE YATTİ BEN SABAH 7 DE YATTİM İKİMİZDE ÖĞLEDEN SONRA 2 DE UYANDIK AKŞAM OLDU O 2 DE GERİ UYUDU SAAT 6 OLDU BENDE HALA UYKU YOK NASIL OLACAK BU YA ESKİDEN GECE 12 1 DE UYUYORDUM 🙄🙄🙄
Humo SemaArin yalnız değilsin👆🙄 hamileliğimin başından sonuna kadar gece ara ara uyuyup uyanarak geçti..
trakyalikizce SemaArin şimdiye kadar güzel uyuyordum (gece 2-3 kez tuvalete kalkmaları saymazsak🤭) bu gece ne olduysa huzursuz uyudum 4ten beri de ayaktayım uyuyamıyorum 🙄🙄 39+2yim birkaç saate nst için gidicem bakalım🤷🏼♀️
gozdetrhn SemaArin eskiden deliksiz uyurdum sabaha kadar hamileliğin başından beri devamlı uyanıyorum geceleri sabaha kadar
Tubacngl SemaArin Bende öyleyim malesef 5 buçukta uyudum 6 buçukta uyandım ve hala uyanığım uykumda var aslında ama uyuyamıyorum huzursuz gibi oluyorum nedense 35+1 deyim bu arada
Anneadayi3 Valla kızlar uyusanız iyi edersiniz, tabiki her bebek aynı değil ama 15 aylık bebeğim 4,30 da uyandı ve hala ayakta 🥲