2-anne 1 haftadır diş ağrısı çekiyorum haftaya gidip çektircem ama korkuyorum bişe olursa diye anestezi uyguluyalar mı acaba
Edafmo 2-anne evet anestezi uyguluyorlar bir problem olacak olsa zaten ne dişçi ne de kendi kadın doğum doktorunuz buna müsade ederdi. Bende bugün çektirexeğim ikisi de onay verdi
Eren_umay2 2-anne instagram fenomeni bayan32diş belki bilirsiniz 3. Ayı bittikten sonra 20lik dişini cektirmişti hatta doktoru hiçbir sorun olmaz demiş olmadı doktorunuzlada bir görüşün
Edafmo kahvesever__ hayır yasak değil özellikle 3-6 ay arasında en sağlıklı ve tehlikesiz olan zamanlar. Bende bugün çektireceğim
kahvesever__ KKTCHatiralari bende gittim çekmediler hatta hemen girer girmez sordular hamilemisin diye evet dedim hamileyken diş çekmiyoruz dediler
KKTCHatiralari kahvesever__ dr göre değişkenlik gösteriyor çektiren oluyor. İltihap vs varsa bebeğe geçer mesela nasıl cekemezler sacmalık kolaya kaçmışlar ha çok sorun yoksa kalabilir doğumdan sonra içinizin rahat etmesi için tabiki
kahvesever__ KKTCHatiralari dişim delik di dibi ve çok ağrı yapıyordu hava aldı için çekmediler kuzenim de aynı durumu yaşadı onun kini de çekmediler bilmiyorum artık uyuşturdukları için yasak diyor doktor bana dediniz gibi her doktor bir olmaz belki çeker bayanın dişini
Dogukoo Bana da yasak denildi 2 farklı doktor tarafından kendi doktorunuza sorup işlem yaptırabilirsiniz her doktor aynı şeyi söylemez