Aslhnklk Babylove91 Sadece kulaktan ölçmek için kullanılan ateş ölçerler var onlardan aldım ben doktorun tavsiyesiyle ama siz ne almayı düşünüyosanız söyleyin ona göre yorum yapalım mesela kiraz çekirdeği kemeri almamıştım gereksiz gördüğüm için ama sonradan aldım baya işime yaradı
ada22 Babylove91 Braun bnt 400 aldım, mediamarktta indirime girmişti. Hem bebek hem de sıvı sıcaklığı ölçüyor. Banyo suyunu ölçerim diye düşündüm, şimdi yoğurt mayalarken kullamıyorum 😅
seyma9188 Babylove91 Trendyoldan sipariş ettim yeni daha gelmedi.Comedones diye bi marka temassız ateş ölçer yorumları iyiydi aldım.Bide indirime girmişti😁
Aslhnklk Esmay Gazlı bir bebek değil mama kullandığım için kakasını yaparken daha rahat yapsın diye almıştım bide malum kış geliyor karnı ağrıdıkça karnına ve ayaklarına koymak için kat kat giydirmekte iyi değilmiş bebekleri
Esmay Aslhnklk anladım e bebekte filan varmıdır bende bakiyim bi sevibebe markasını duymuştum onun var sanırım kargo işiyle uğraşmak istemiyorum gec geliyor
tecrubesizanneadayi12 Esmay e bebekte kiraz çekirdekli reflü yatağı var almadıysanız direk onu alabilirsiniz isterseniz o da iyi geliyormuş sancıya
Aslhnklk Esmay Sevibebe benimki civilden aldık e bebekte farklı bir markanın var kumaş kalitesine bak hoşuna giderse alabilirsin