Kaahvelii gece karnımdan adet ağrısı gibi ağrılar başladı sabaha kadar devam etti Ağrı dedim yok ya yalancı sancıdır sonra afedersiniz büyük abdestim gelir gibi ağrı oldu ama ben nasıl ağlıyorum ağrı girdikçe bakıyorum 3 dk da bir ağrı giriyor 15 saniye sürüyor ama hala kendi kendime yalancı sancı diyorum gerçek sancı bu kadar kısa sürmez 😅eşimi gönderirken bi yandan ağlıyorum bi yandan da gir git yalancı sancı diyorum 😅😅 sonra bi banyoya girdim sıcak suyla belden aşağısını yıkadım o ağrıları hafifletti ama çıkınca tekrar sonra kardeşim geldi annemi aradı ablam doğuruyor yalancı sancı diyor ama ben inanmıyorum diyor sonra annem geldi ana yüreği baktı ağlıyorum aradı eşimi hastaneye bi gittim 4 cm açılman var dedi ben şookkk sonra az da odada sancı çektim beklediler 9 cm açılmam olana kadar ,sonra açılmam oldu çatala aldılar bağırdılar bağırdım ama varya çocuk çıkınca dünyalar sizin oluyor kızlar beni çocuktan sonra kontrol için el atmaları çok canımı yaktı ama çekilen acıların hepsi anlık hiç korkmayın Allah yardımcınız olsun.