tecrubesizanneadayi12 Kızlar yarın su böreği yapmak istiyorum da ilk defa yapacağım içine kullanılan peynir ne diye geçiyor acaba yağlı mı yağsız mı az yağlı mı ne olarak almam gerekiyor sizin zincir marketten aldığınız bir peynir var mı şu marka şu çeşit diye
denizarenmom tecrubesizanneadayi12 ayy babaannem mukemmel yapar ama bu saatte de sorulmaz ki🥲 anneme sordum simdi herkes farkli farkli koyuyo ki dedi🙏
Anneolmak188 tecrubesizanneadayi12 kuzu istediğini koyabilirsin ben aşçıyım biz sert peynir kullanıyorduk az tuzlu tereyağında tuz olduğu için dengeliyordu ama tuzsuz bir yağ kullancaksan muhakak tuzlu peynir seç 😇
Anneolmak188 tecrubesizanneadayi12 yağlı kullanılmaz çünkü çabur erir ve bildiğin hamur yiyor tadı alırsın
kahvesever__ tecrubesizanneadayi12 dün yaptım su böreği bende 😂 her çeşit peynir koya bilirsin beyaz peynir olarak
tecrubesizanneadayi12 denizarenmom benimde kaynanam güzel yaparda o da köyde😄o içine lor koyuyor ben loru hiç sevmem birde böyle güzel bir peynir koyuluyor ama o ne peyniri nir türlü anlamıyorum yağlı peynir felan mı acaba ya da taze az yağlı mı ama dediğin gibi herkes farklı koyuyormuş Bu arada hakkını helal et canın çektiyse
berosunannesii tecrubesizanneadayi12 valla benim annem markete gidip peynir reyonu calısan adama böreklik peynir istiyorum der hep öyle alır 😂😂