bsranur123 Zlh32 insllah oyle olur çünkü yaniltmaz yani evru ablanin testi bana göre bakalim hayırlısı neyse o olsun canm
bsranur123 Minik_annee bende cok güveniyorum kuzum ebru ablanin testlerine bakalim 🙈 artik ya bana bozuk test denk geldi yada gec dollenme reglimi beklicem artik 🤲
cemreee__ bsranur123 sabırla bekleyin bakalım adetinizi inşallah vardır dualarım senin rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın🤲🏻
cemreee__ bsranur123 inşallah güzel haberlerini bekşiyorum kuzum gönülden duamdır iniallah bebeğin seninledir 😍
323832 bsranur123 benim adete 10 gun kala beta 7.7 idi 2 gun sonrada bir gebenin günlüğünden almistim kaset test yapmistim denemek amacli silik çıkmıştı istersen adet zamani yine dene
bsranur123 323832 oyle yapicam kuzum allahtan umut kesilmez gercide . Ama nebileyim yani bende şöyle düşünüyorum sonuçta testte silik gördüm azda olsa deger yukselirdi ya . Herhalde benim 2 cikti . Senin en azindan sinirin üstü cikmis hani
arirangg bsranur123 Canım değerin 2 çıkmış ama yumurtlama tarihine göre normal. 2 gün sonra tekrar kan ver sen. Yükselme ihtimali var. Ben de 3 ile öğrenmiştim. Unutlandırmak istemem ama o test sanki erken gebelik testi gibi hassas. Bir de kanı erken vermişsin. Artabilir
bsranur123 arirangg ayy gercektenmi kuzum insallah benimde oyle olur eşimle beraber grrik öğrenmeye okadar mutlu gittikki kesin vardir gözüyle tabi negatif olunca esim baya üzüldü bende ona daha çok üzüldüm 🥺
Aysel_krdg bsranur123 canım benimde öyle çıktı testte pozitif kan verdim 2.8 çıktı bekliyorum inşallah yükselir
bsranur123 Aysel_krdg hadiya ayni durumdayız desene birdaha nezaman kan vermeyi dsnyn sen bide irtibatta kalalim olurmu 😅🙈
bsranur123 yanikkozaanne ayyy insllah umarim cok yenidir diye çıkmamıştır insllah artar kuzucum agzindan bal damliyor vala duymak istediklerim bunlar😅
Bubirbuki bsranur123 kuruma çizgisi diye bir muhabbet varmış sanırım öyle bi durum olabilir mi ikinci kez yapım ya da ikinci kez kan verin bir kaç gün arayla
bsranur123 Bubirbuki kuzum ama hemen çıktı bariz gözüküyordu ama ona guverekten gittik ama napalim nasip yinede umudum var bakalim
Zumra_elif61 bsranur123 valla canım burda neler okudum neler test pozitif kan ultrason negatif falan bekle geç döllenme olmuştur belki
bsranur123 Zumra_elif61 aynen vala burda okadar cok seylere şahit oldukki insan sasirmiyor artik sanirim insllah bnmde mucizem benimledir