Prens_annesi18 Yabangulu16 hayırlısıyla bebişni kucağına alırsın ben doğum yaptım 3aylık bende Yıldırım da oturuyorum Yıldırım’ın nersindensin?
Betulisik Kadriyeeren203 Bursa karaman 6.5 aylık hamileyim ilk çocuğum acıbadem de olcak doğum inşallah
Kadriyeeren203 Sağlıkla kavuşun inşallah bizde bugün 31. Haftamıza giriş yaptık osmangazi arimtiye gidiyorum 🥰Betulisik
Sinemisi Merhabalar bende nilüferden 12+3 üz 2. Bebeğim Sizde durumlar nasıl 2. Bebek bekliyenler acaba 2 li tarama testleri nasıl çıktı ?
Kadriyeeren203 Benim de 2. Bebeğim canım 2li degil de 3lü yaptirmistim ben sonuclarimiz güzeldi cok şükür Sinemisi
Tunahan_rumeysa16 Bizde bursa yıldırım ilcesinde oturuyoruz 2. Gebeliğim 30+6 hagtaligim bursa şehir hastaneisne gidiyorum dogumumda orada düşunuyorum insllah. 💙💙
Kadriyeeren203 Normal mi sezeryan mı olcak sehir hastanesine herkes güzel diyor fakat bana cok uzak olduğu için tercih edemedim bir de oğlum var 2.5 yaşında 3 gun hastane de yatirdiklarini ogrendim sezeryan dogum da o yuzden mecburen özeli tercih ettim saglikla kavusun inşallah Tunahan_rumeysa16
2kidsmoms Deletedmom_37 muayene 640 doğum 25di sanırım. Ama en baştan orayla anlaşıp tüm muayeneleri orada yaptırırsanız taramalar ve muayene ücreti dahil 36 bin doğum paketi
Aenia Kadriyeeren203 Şimdilik her şey normal gozukuyor inşallah bir sorun olmazsa normal istiyorum ,vallahi az kaldı ama sanki saatler günler yavaslamis gibi.. son 27 günü, artık beklemez mi,üstüne gün mü ekler bilemem😂