Mervemm Dincerkbra ben bir test yapmıştım yüzük ile çevremde Bi kaç kişiye daha yaptım doğru çıkmıştı sizede söyleyeyim yapın isterseniz. Öncelikle düşük ve başka çocuğunuz var mi.
Gnlvn Dincerkbra instagramda cinsiyet hesabı diye tarama yaparsanız bula bilirsiniz ücretli yapıyorlar doğruluk oranını yüzde ile belirtiyorlar🥰
Mervemm Adarinannesi sanırım şu doğum tarihi flan eşinin kendisinin topluyorlar miydi bisey yapıyorlar di onu soruyor.
Dincerkbra Mervemm kusura vakmayin Atlamisim hayir hic dusugum yok ama bir kizim var ikinciye hamileyim
Dincerkbra Kötu yorumlar yapmayin lutfen ben yurt disinda yasiyorum bizde ultrason yok 20. Haftaya kadar o yuzden resimde yok dolayisiyla soruyorum ki yapabilen varmi diye
Adarinannesi Dincerkbra canım öyle şey mi olur ultrason kağıdı olsa en azından tahmin edilir diğer türlü inanma biseye ultrasonda bile cinsiyet öğrendikten sonra yanılma payı var biz ne diyelim 😂😅
Mervemm Adarinannesi oho gülme 😂 yüzük mu sallamadim göbeğimde neler yaptım neler ama digru cikti benim valla .
Dincerkbra Busrakrq19 Genelde biyle olunca cogu yerde okumustum erkek diyorlar ama gercekmi bilmiyorum
Busrakrq19 Dincerkbra 10 gün önceki ultrasonumuz doktor erkek olur bu ilk tahmin dedi bugün 15 haftalık olduk ama göstermedi kendini