Ceren3345 Hamileliğimde su fazlaigi yaşıyorum sudan dolayı karnım ağrıyor erken doğum olabilir dedi eyer ağrılarim devam ederse 32 haftada doğum olabilir dedi
9ay10gun Ceren3345 ben 36 haftada doğum yaptım ama bebeğin gelişimi 32 de durmuştu 32 haftalikti yani
Bebekdelisi Edanur_Dilek canım kaç gr dogdu ne kadar kaldı neler oldu baa anlatırmışım cok ihtyacım var
Bebekdelisi Centrum canım iğne oldumu ciger sorunlar olumu bana umud olsan benımde acılma sancım var yaşamaz dedıelr
simgekaya 9ay10gun benimde suan35ama 2haftadir 32de kaldık. Doğum kanalınada girmis doktor doğabilir heran dedi. Kac gram doğdu kuveze girdi mi?
Lorin211 Bebekdelisi 35+3 te doğum yaptım sancılarım oldu bebeğin kalp atışı hızlandı sezeryan oldum 2.300 grdı küvüze koydurtmadım ciğerleri tamamlanmıştı sıkıntısı yoktu
Edanur_Dilek Bebekdelisi 1 kilo doğdu 2 ay kaldı canım çok zor günlerdi nasıl anlatayım ki yaşayan bilir şuan evde yanımda çok şükür iyiyiz
Beyza9398 Elifsahin93- peki bebeğin durumu nasıl bnde 32 haftada yim ikiz bekliyorum sancılarım ufak ufak başladı ve korkuyorum çok
Betulsah SutlacimiYedimmiBen sizin suyunuz neden gelmisti bi sebep söyledi mi doktorlar bende 32 haftalik dogum yaptim biranda suyum geldi ve hiç bir sebebi yoktu ilginç tarafı hersey normal giderken
Ebbruc Ceren3345 26. Haftalık doğum yaptım, 20 gündür küvezde bebeğim. Yaşamaz falan diyenlere aldanma, duanı et Allaha bırak gerisini
Kubrabsyg45 Ebbruc neyden dolayı erken doğum yaptınız acaba , çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin