1Gunes selvaurnn_ doktorunuz bırakmanız gerekirse size söylüyormuş kuzum benim doktorum böyle söyledi. Doğuma kadar kullanmalısın bence
Kelebekk-0307 selvaurnn_ doğumdan sonra da kullanmaya devam ediyorsunuz bebek sizden beslenmeye devam ediyor çünkü
HanifeAhmet selvaurnn_ evet doğuma kadar kullanmalısınız bittiyse yenisini yazdırın mutlaka doktorunuza
durumom2022 selvaurnn_ ben 37+6 olacağım birazdan 2 gün önceki kontrolüm de doktorum sordu devam ediyormusun devam edelim kan ve vitamine diye zaten doğum sonrası da kullanılacak diye biliyorum bende
BBuseY Benimde vitamin ilacım bitti Demir de yarın bitiyor doktoruma mesaj attım oda gel yazalım dedi yada sağlık ocağına yazdır dedi. Ama sağlık ocağındaki hemşire bana vitamin ilacını yazamıyoruz demişti. Yarın tekrar sorcam 🤗 23+6 yız
Prensesmelek selvaurnn_ bende bırakmıstım son haftalar dıye ama doktrm bugun kullanmam gerektgnı doğumdab sonrada devam etmemı soyledı 36 haftalığız bu arada
seyma9188 selvaurnn_ İkisini de doğuma kadar devam edecez dedi doktorum.Ben de sonunu bugün içtim doktor kontrolüm var yazdıracam.