Mnire Ben 5. Ayımı bitirdim 6. Aya girdim ve 89 kilo olmam normal mi fazla mı aldım 🥹 80 kiloyla hamile kaldım
Ada-Uras-Asya Mnire ben 20 haftalık 85 kiloyum bana göre fazla değil çnkü ben diğer 3 hamileliğimi hep 70 ile kalıp 95.100 arası olmuştum şimdi de 80 ile kaldım doğumu 95 ile tamamlamayı hedef ediyorum
Gurleremine Mnire ben 6 ayıma girdim 11 kilo almışım biraz fazla gibi ama vücudumda o kadar belirgin değil bazen üzülüyorum ama sonra kendimi yemeden de alıkoyamıyorum🫢 şunu düşünün hepsi geçecek ve eski halimize döneceğiz🌸
Mnire Gurleremine ay inşallah 😂🥰🙈 bende öyle sürekli acıkıyorum yediklerim sonsuz bi boşluğa gidiyor gibi 🤭
HanifeAhmet Mnire 8 aylık hamileyim 13 kilo aldım toplam 62 ile kaldım şuan 75 im bakalım son 40 gün daha ne kadar alacağım 😂
Ada-Uras-Asya Mnire maalesef hemen gitmiyor doğumdan sonra 7.8 kilo gidiyor geri kalanı bebeğim 6 ayından sonra başladım diyet we sporla o şekilde werip 68.70 arası oldum en son kızm yaşından sonra hamile kaldım werememiştim
Esraggbkn Mnire 72 kiloyla hamile kaldım 3′kilo verdim, henüz almadım ama ilerleyen zamanlarda alacağımı düşünüyorum şuanda 15.haftalığız :)