Adarinannesi Seksenler 27 haftamda hersey aldım bebek arabasından tut yazlık giyeceklerine kadar hersey tas tamam😂🙏🏻
zehraKr Seksenler bugün hastane çıkışı aldım 3 tane 5li bir tane 10 lu yarın Banyo setini alicam yeni yeni başlıyorum alışverişe sadece birkaç kıyafet var şuan elimde. Bebek odasını doğduktan sonra alabilirim ilk bir kaç ay zaten yatak odasında olucak o yüzden acele etmiyorum
2022bebeki Seksenler Kabin boy bebek arabası ve beşik kaldi onu da aileler alacaklar Kasım indirimi olursa diye bekletiyorum🙈 ufak tefek deterjanlar ve pişik kremi harici eksiğimiz kalmadı çok şükür 🤩
Baharsss Seksenler sadece beşik aldım iki tane hastane çıkışı var 5 li daha bütün eksikleri duruyor 😣 b.k yemiş karga gibi düşünüyorum 😂
Leylazerr Seksenler 4 baby çift yönlü aldm travel sistem almadm kullamışlı değilmiş ve ağır diye kış bebeği olacak zaten pusetlisini kullanamicaktk yaz için hem hafif hem kullanışlı diyr onu tercih ettm
Baharsss Seksenler nöörecik ay 😂 koca insan gibi masrafı var el kadar bebenin Tayyip amcam yardım edermiki 😂😂
Seksenler Daha oda alsam mı almasammi onu düşünüyorm 🤦♀️yani aniden gelmek isterse bn doguma esim bebek alışverişi yapmaya gider artık 😄😄
Anneyimmm34 Baharsss bi zıbın yada uzun kollu badi e bebekte 140 tl yani sonumuz hayrolsun yazık günah ya
Zuzu6901 Seksenler kıyafetlerinin hepsi tamam. Banyo içinde malzemelerini de aldık. Puseti ve bebek arabasını görümcemden alcam, beşiğini de Kasım indiriminden inşallah. Suanlik eksik yok gibi, sağlıcakla gelsin minnoşlarimiz 😂🤗
gokce66 Seksenler tayinci olduğumuz için maalesef bi oda yapamicam 😊 suan çok ciddiyim hiç bise almadım hersey hediye geldi beşik falan da dahil bi doğum masrafları kaldı . Yalnız alacak olanlara Allah yardım etsin ☹️ çok pahalı hersey