Narenciyesunumsever Karnımın alt bölgesi çatlamıştı bugun komple vucut ağda oldum çatlaklar hem daha fazla arttı hemde tahriş olmuş o bölge korktum biraz çünkü böyle değildi o bölgeyi pek göremediğimden kuaför mahvetmiş yeni çatlamış bölgeye ağda uygulatmış varmı ?
cimcimemmmm Narenciyesunumsever daha fazla çatlak oluşur. Ki oluşmuş zaten . Nemlendirip oyle gitseydiniz keske
HanifeAhmet Narenciyesunumsever bende geçen hafta gittim karnımın altı çatlamıştı ama hiç bir sorun yaşamadım acaba kuaförden kaynaklı olabilir mi yada kullandığı ağdadan dolayı bebek pudrası uyguluyor bana öncesinde kuaförüm hamilesin cildin hassas diyor bir şeyler daha sürüyor ama ne bilmiyorum
Elif927 Narenciyesunumsever Yapılmaz benim bacağımın altına kese atayım dedim orası bile keseden çatlamış . Vucüt kilo aldığı İçin hassaslaşmış . Ağda yapsam hayli hayli çatlardı emin ol.
minikoglummm Çatlak varsa oraya dokunma deseydiniz. Bir benim mi canım kıymetli şuan düşüncesi bile kötü yaptı asla elletmem 😂
Narenciyesunumsever minikoglummm ya bilmiyordum tecrübe de yok insanda görmüyor ki çok üzüldüm çok kötü gözüküyor
cimcimemmmm Narenciyesunumsever bende hic çatlak yoktu . Agdaya ilk ayından gittim hep. Her defasında da duş alıp oyle gittim .nemlendirmedimde kadin nasil agdayi yapıştırdı canim cok yanid çatlakların o gün bugün var ve mosmor etti beni agrisi abartısız 2 hafta devam etti . SIMDI de oyle kalakaldi alt bolgemi yaparken bir de bacak aramda😓kalçalarda da oldu ay cok kotu hissettim kendimi ok üzüldüm aynaya bile bakınca şokundan bi ay çıkamadım. Hic bi sey yokken nasıl bi anda böyle oldu diye
Narenciyesunumsever cimcimemmmm şuan aynı durumdayım aynı bende öyle hissediyorum çatlak bölge tahriş oldumu sizin benimde yanıyor çok
HanifeAhmet Narenciyesunumsever evet evet aldı hatta bakacaklarımda baştan aşağı çatlak tüm bacakta aldı ama çok şükür bir şey olmadı bende
cimcimemmmm Narenciyesunumsever evt oldu 2 hafta boyunca ağrısını çektim bildiğin morarmışti patlıcan gibi tırnak gecmis gibi cizilmisim gibi görüntü oluştu
Narenciyesunumsever cimcimemmmm bikini bölgem bacağım bide 420 de para aldı pislik kadın o tarafları göremedim tahriş olduğunu kabuk kızarık benimde
Narenciyesunumsever Elif927 işte ben görmedim orda çatlak var kuaför insan olsa görseydi uyarsaydı bide tahriş mi olmuş orası yanmış mı heryerim mahfoldu