Deletedmom_29 Kızlar Adidas , Nike , Puma , Skechers gibi markalardan önereceğiniz rahat bir spor ayakkabı modeli var mı Trendyoldan alacağım ama kararsız kaldım superstar var aklımda ama bilemedim
1Gunes Deletedmom_29 bence direk olarak nike yürüyüş koşu ayakkabısı rahatlıkta üzerine tanımam adidas dragon ve superstar düz taban olduğu için hiç rahat edemedim ben sevemedim de.
Deletedmom_29 funnymummy Çok hoş gözüküyor ya beyaz ve siyah arasında kararsız kaldım ama gönlüm başka modellere de kayıyor 🥴
Tubatgn Deletedmom_29 Ben 2 marka dışında giymedim canım hiç İçe basıyorum ben 2 markanın ortopedik modellerini tercih ediyorum genellikle, hiç şaşma
Deletedmom_29 1Gunes Düz tabanlarda benimde tereddütlerim var taraklı ayaklarım Nikeye bakacağım teşekkür ederim ☺️
1Gunes Deletedmom_29 benimde ayaklarım taraklı 35.5 olmasına rağmen. En kurtarıcı nike yürüyüş koşu ayakkabısı hem aşırı rahatlar ben yıllardır nike kullanırım bazen adidas alarak hatalar ettim.
sedamom00 Deletedmom_29 bunu aldım canım internet fiyatı çok pahalı o yüzden ben burda mağaza dan almayı tercih ettim 2 tane aldım bu kadar Fiyata birtane ayakkabı alırsın uygun bulursan 2 3 tane
Deletedmom_29 1Gunes Bulunduğum ilçede AVM veya bayileri yok malesef nasıl yapsam bilemiyorum Trendyoldan güzel yorum yapmamışlar hiç bu model için ama çok beğendim