Sultanrelea 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyordum eğer bu ayda oluşmazsa rahim filmi çekilecek zor mu ağrısı var mı kızlar özel devlet hastanesi nasıll
Yasemin97 Sultanrelea Çok basit bir yöntem anestezisiz cekıldım zaten anestezi gerekmiyor 2 dklık ısleme gerek yok bosuna anestezi almaya adet agrısından baska bısey degil abartanları bılmıyorum belkı de benım doktorum cok ıyıdı
Gul616161 Sultanrelea canım çok basit hiç korkma bende korkuyordum girmemle çıkmam bir oldu. Özelde yaptır imkanın varsa. Hatta istanbuldaysan şişli echomarda çektir
_almirasmom Sultanrelea ben tıbbı merkezde cektırdım benı uyutmadılar 10 sanıye surdu cok asırı agladım kasıklarım cok agrıdı bırakın gıdıcem dıe bagırdım hep
1Merveylmaz Ben 1 ay önce anestezili çektirdim rahim filmini çıkınca hafif kasık ağrılarım vardı akşamına geçti ağrım 3-4 gün Bi kanamam sürdü korkulacak birşey olmadı. Ben devlet hastanesinde yaptırdım işlemi iki tüpüme açıktı şükür 🥰
_y0 3 ekimde çektirdim canım özelde çektirdim hiç hissetmedim uyandığımda bi iki gün leke geldi bu ay hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah 🙏❤️🩹
aybarsaybuke _y0 bende 4 ekimde çekilmiştim bu ay çatlama tedavisindeyim. İnşallah hamileyim diyebilirim sizin gibi 🙏
karpuzz 1Merveylmaz canım öncelikle çok üzüldüm inşallah önümüzdeki ay gebelik oluşur 🙏 bende dün aşılama oldumda sizdeki sebep neydi gebe kalamamandaki aşılama neden önerdiler
1Merveylmaz karpuzz Benim gebelik oluyor du ama hep kimyasal ile sonuçlandı doktor o yüzden aşılama önerdi bide pco var bende