Dilara556 Kızlar havalar değişince migreni başlayan var mı ? Bir dışarı çıktım çıkmaz olaydım anında baş ağrısı geldi , karanlık odada oturmaktan başka iyi gelen önerilerinizi beklerim 😂😅
4cocukannesi Dilara556 enseye buz koyun çok siddetliyse relpax öneririm tabi doktorunuza danışarak kullanın
Sadebikahveee 4cocukannesi hamilelikte relpax kullanan var mi acaba şu an 6 haftalığım çok şükür migrenim tutmadı ama önceden çok agır agrılarım olurdu bitek relpax geçirirdi. Kullanan var mı acaba. Ya da hamilelik boyunca iyi gelen bir ilaç önerisi olan
4cocukannesi Dilara556 inşallah geçer benim hamilelikte tamamen iyilestim 1 yıldır hiç tutmadı coky şükür
Meribiri1 Migren taşı kullanıyorum ben birde sıcak su torbası koymuştum havluya sarıp başıma oda iyi gelmişti
Dilara556 Sadebikahveee valla varsa söylesinler bende birşey kullanmayayım diyorum ama dayanılacak ağrı değil
4cocukannesi Sadebikahveee hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum doktorunuza danışınız benim hamilelikte Migren hastalığı tamamen geçmişti umarım sizinkide tamamen yok olur
Dilara556 4cocukannesi hamilelikten sonra vücutta çoğu şey kendiliğinden yenileniyorumuş düzeliyormuş inşallah
Sadebikahveee 4cocukannesi 6 haftalık oldum çok şükür agrım olmadı o kadar korkuyorum ki umarım olmaz benim de
Sadebikahveee Dilara556 aynen kafamı kaldıramıyorum afedersin ama kusturana kadar agrıyo en sonunda relpax içip 15 dakikada kendime geliyorum. Hamilelikte parol öneriyolar ama agrırsa bana hiç faydası olmaz
Dilara556 4cocukannesi hiç stres yapmıyorum dışarı çıktığım an hava değişiminden direkt migren ağrısı geliyor hafif sonra şiddetleniyor