Sobb advice tatlım sen deneyerek öğrenmişsin kendi kendine gülüyorsun benimde gülmem dogal dur bi daha gelim 🤣🤣🤣🤣🤣birde bana diyorsun deneyerek ogrenebilirsin diye
Sobb advice sende çok ukala olduğun için gülüyorum komik olduğunu sanıyorsun dalga geçerek.. Bu sayfa dalga geçme sayfası değil bilgi paylaşma sayfası. Herkes soru sorabilir bilgi alabilir çok saçmasın yazık.
MtzerC Esra3177 beslenmeme daha dikkat etmemi söyledi bide yumurta süt peynir kaju ceviz fln tüketmemi önerdi
Bbilim118 MtzerC hiç fayda etmiyo 🥹 benim bebeğimde zayıf gerçi doktor haftasına göre normal diyo ama burdaki aynı haftalarda kiloları gördükçe zayıf gibi geliyo banada hepsini yiyorum ama etkisi yok kilosuna bebeğin genetik diyo doktorum
Dilek_ackbas benkosarim 25+0 da gittim 632 gr di bir hafta geriden geliyor dedi 24 haftalık hesapla kendini dedi ölçümleri de öyleymiş 😔
seyma9188 Sobb Ultrason kağıdında bilgiler yazıyor aslında canım kaç gr,boyu,bacak boyu,karın çevresi hepsi yazıyor
15ysr11 Goktugc 33+2 yiz başı aşağıda rahim ağzında dedi doktor sancım da oluyo ara ara 35 36 haftaları görürsek iyi yine rahatlıycam. Böbrek büyümesi de var bende çok fazla ağrım oluyo çamaşır assam felan bile hemen etkiliyo