Gulsum34 Arkadaşlar doktor bugün plesantamın aşağıda olduğunu yani rahme yakım olduğunu söyledi yukarı çıkmazsa eğer ileri de kanama yaparsa bebeğe ve bana zarar vereceğini söylediler kafam almak bullak oldu, böyle birşey yaşayan oldu mu 😔🥹
efeninannesiii_ Gulsum34 bende de aynı sorum var ilişki yasak fazla ayakta durmak yasak. 6aya kadar kontrol altında tutacağız dedi çok dikkat ettim 1 ay önce cıkmaya başlamış yukarıya dedi 8 gün sonra tekrar kontrolüm var. Sizde dikkat edin elinizden geldikçe uzanın çünkü bu olay ciddiymiş kanama aşırı oluyormuş erken doğum riski varmış.
Z_B_A2019 Gulsum34 banada öyle dedi ve baya da korkuttu doktor sonra iki doktora daha gittim öyle birşeyin olmadığını söylediler evet plesanta aşağıda fakat rahme yakınlığı söz konusu değil içinizi ferah tutun bazılarında sonradan yukarı cikabiliyormus bazılarında cikmayabiliyomus
Siem24 Gulsum34 plesenta genelde 20 li haftalarda yukarı çıkıyor benim ilk gebeliğimde Rahime çok yakındı 25. Haftadan sonra yavaş yavaş çıktı 2. Gebeliğim 18+3üm yine Rahime yakın dedi doktor ama ilk gebeliğim kadar stres yapmıyorum ön duvarda olursa daha kolay çıkıyormuş yukarı öyle dedi bir de
Rukissss Gulsum34 benimde öyleydi doktorum ilişkiyi yasakladı kanama olmasın diye ve çok yorucu işler yapma dedi zamanla yer değiştiriyor zaten dikkat etmeniz yeterli olacaktır
Evinamin031120 Benim 16.haftamda kanamam oldu gittim ve bana ayda aynısını söyledi ilişkiye dikkat ettim yattım normal günlük işleri yaptım ama daha az ve kontrollü ağır iş yapmadım 20.haftada gittiğimde yerine gelmişti
Dilosss00 Gulsum34 Canım öncelikle geçmiş olsun.Benimde plasentam aşağıda kanamam olmadı ama kanlı akıntılar geliyor.Ben 27.haftamda öğrendim birkaç hafta içinde çıkabilir dedi 33.haftaya kadar bekledi ve çıkmamıştı.İlişki yasak,ağır iş yasak dedi.Akıntım olunca da yatakta istirahat et erken doğum riskin var dedi.Şu an 36+4 olduk doğumuna 15 gün var böyle bir durumda sezaryen doğum yapılıyor.Seninki daha küçük diğer yorumunda gördüm 23 haftalık yazmıştım bence sıkma canını stres yapma doktorunu dinle birçok kişinin düzeliyor inşallah seninki de düzelir 🙏
Gulsum34 Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, içim bir nebze de olsa rahatladı, inşallah benim de yukarı çıkar, söyledikleriniz den sonra stres yapmam artık çok teşekkür ederim hepinize 🙏🏻