Wonderwoman08 evet sürec biraz benimde sıkıntılı geçti maalesef ama atlattım cok şükür, dediğiniz gibi insanlar önce iyi cümlelerle başlayıp sonucu maalesef kötüye bağlanıyor. Yasal yollardan bende sansımı deniyorum. Dilerim hak hukuk bizden yana olur. Ben hamile oldugumu bilmiyordum ve 2 gün aşırı karın ağrısı şikayeti ile iş cıkısı acile gittim ve “over torsiyon” oldugunu yani yumurtalıgımın ters döndüğünü ve acil ameliyat olmazsam kangren olabilecegimi ve yumurtalıklarımın alınması gerektiği söylendi. Bu esnada hamilelik testi yapılmıstı, Apart topar ameliyat işlemleride başlatıldı. Ben ameliyata girmeye beklerken hamile oldugumu ama bebek yumurtalıkta zarar görebilecegi icin alınacagı söylendi ve kagıt imzalatıldı. Yani bir an hamileyim diye cok sevinmiştim ama arkasından o kagıtla bütün sevincim yerle bir olmuştu. Ameliyata girdim cıktım, sabah doktorlar ziyarete geldiginde bebegimin alınmadıgını diger yumurtalıkta gayet saglıklı olduğunu söylemisti ve dünyalar benim olmustu. ♥️ ameliyat sonrası ilk ayaga kaldırdıklarında ultrason ile bakıldı ve toplam 3 kese gözüktü 🙈 bebeklerim ücüzdü üstelik. Zorlu ve yogun savaslarımızın sonunda 2 kızım benimle kaldı fakat 3. Kese bozuldu. Bunada sükür Rabbim 2 kız evladı verdi bana. Yorgun savascılarımla 23+6 yız bugün, inşallah günlerimizi doldurunca kavusacagız. Sizde eşinizi dinleyin lütfen 🥺 her cocuk cok değerli ama öncelik kendi evladınız olsun. Bu zorlu savastan sizde hemen cıkın ve kavusun yavrunuza 🙏🏻