Nazli-61 -2erkekannesi- hiç böyle hayal etmemiştim bide 2. Trimester için balayı dönemi derler bulantı halsizlik sık idrara çıkma azalır derler ama yok nerdee
Annecim58 İdrara çıkma ilk haftalarda başladı benim 7.haftalarda erken başlaması sorun mu acaba yada enfeksiyon belirtisi mi yaşayan varmı
Hazalerciyes Nazli-61 bende sırf korktuğuö için dışarda su içmiyordum bazen kaçıyor önlem almanızı tavsiye ederim 🤭🤭🤭
Nazli-61 Hazalerciyes ayy hiç kaçma durumu yaşamadım inşallah yaşamam inşallah sizde yaşamazsınız daha 🫣😂
Umay_220818 En çok yakindigim konulardan 21. Haftamizdayiz su içmeye korkuyorum icmedigim halde usaniyorum gün boyu gitmekten hele bir de geceleri 😑😑
Gizem_alan Benim hiç hafiflemedi 2. Trimester rahat geciyo dediler ben tuvalette geçirdim şuan 3. Trimesrdeyim tuvalete zor yetisiyorum bianda geliyor ve öyle Bi bastırıyor ki sanki günlerdir gitmemisim
ozgegundogdu1903 Nazli-61 yemin ederim tuvalete gitmekten bıktım tuvalette yatacağım yakında su içmesem bu sefer de enfeksiyon oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum sinirlerim bozuluyor