myangelson Seyma0323 aynen doğum yaptim ben artık 1-2 sene sonra Allah’ın izniyle düşerim bu derde herhalde
myangelson Seyma0323 yaaa canım benim Allah razı olsun duygulandırdin beni🥲 hiç yüzyüze tanımadığım insanların dualarında olmak çok güzel birşey. Rabbim ayağınıza taş degdirmesin🤍🤲🏻
girl_boy_annesi Durulay3 eğer ikiz oldaydı doktorlara karşı güvenim sarsılacaktı ben o doktorun yerinde olsam akşamdan seni evinden alır muayeneye götürür gece rahat uyurdum 😅🤣😂
Dark Durulay3 ben yazmıştım, o dandik cihazla, nasıl doktora gormeden kafa tutuyorlar zaten anlamıyorum. Onca zaman görerek yorum yapıyor doktor Neyse size bir adrenalin oldu
Durulay3 Alimenur kuzum ya kusurabkmayın 2 yaşında oğlum TL ondaydı dursun dıye vermıstım sarjı bitirmiş yazamadım oyuzden
Aaaysee Durulay3 doğurduğunu düşünenler,öldüğünü düşünenler (Allah korusun) heyecandan bayıldığını düşünenler ah ah hepsi boşa çıktı sen artik bizim gönlümüzün ikiz anasısın 😂😂 o ebeye de bizden çok selamlar 🥴💆♀️😂
Durulay3 Aaaysee ahahahah canım ya vala bukadar kişinin beni beklemesi benide cok hecanlandırdı yani size yazmak için can attım 🤣