enesayazmoom Kızlar bugün kontrolüm vardı bebis 2kg olmuş ilk dogumum 35 inci haftada olmuştu 2600 doğmuştu bu da sezeryan olacak doktorumuz tarih verdi 10 Aralık gibi doğum yapicam normalde 25 Aralık uygulamaya göre Protestan ve ciğer geliştirici verdi
Derya_gumus enesayazmoom bende 31+3 üm benimde doğum aralik gorunuyor peki ilk doğumunuz neden 35 haftada oldu ve bebeginiz kuvöze falan girdimi
zilhan enesayazmoom Canım bende 32. bugün doktora gittim benim de 1980 2 kilo işte . Bebeğin ters duruyor tek sorun o dedi doktor , 37’ye kadar dönüyormuş dönmezse sezeryan dedi bana
enesayazmoom Taricat kasılmalar sancim vardı 30 haftada başladı ciğer geliştirici Progestan kullandım ama dogum başlamıştı 2600 dü kilosu doktor son anda sezeryana aldı rahim duvarım kalınlaşmis Progestandan dolayı
R94_ Bende 35+3 haftalık üç gündür ağrım vardı. Nst de sancı çıktı. Doktor erken doğum olmasın diye serum ve ciğer geliştirici verdi bı gece yattım hastanede bugün geldim eve. Kilosu 3.300 çok iyi dedi. Ama bizim için önemli olan 36 37 haftasını tamamlamasi dedi. İnşallah bebeğim o zamana kadar dayanır. Sezeryan doğum yapıcam doktorlar en ufak sancı da gel dediler.
milatlas13 zilhan aa herseyimiz benzer,ben de 32.haftamdayım,bebito ters,bi türlü dönmüyo. doktorumun da dediği aynı,37-38de hala dönmezse mecburi sezeryan. Allah yardımcımız olsun, dönsünler bi an önce.
Derya_gumus Ruveyda48 bende 2 program var 1 si aralik sonu biri ocak 1 gorunuyor ama doktorum ocak kesinlikle olmaz demisti aralikta gelir bizimkiler yani:)
zilhan milatlas13 Ya benim için normal veya sezeryan fark etmez çünkü korkuyorum ikisinden de 😂 Sağlıklı olsunlar da çok önemli değil
nazks 32+4 2253gr benim prensesim de ve makat geliş 29da döndü hala aynı 34 kadar bekleyelim dönmezse egzersiz vereceğim dedi doktorum normal doğum korkusu başlamıştı zaten belki böylesi daha hayırlıdır🥹
Gizem2424 enesayazmoom benimde uygulamya gore 25 aralık aynıyız neden erken alıyor doktor bebegi ben daha gitmedım doktora bilmıyırum kılosunu
enesayazmoom Gizem2424 ilk dogumum 35 haftalık oldu seseryan buda sezeryan kararı aldık 38. Haftada alabiliriz dedi o yüzden normalde 25 aralıkta 9 ay 10 gün oluyor ama 38 haftada alırız dediği için. 10 aralıktan sonra alırız ne zaman istersen dedi