dideeyyy Ben daha ekim ayı sosyal yardım ücretini alamadım kasım oldu hala yatırmadılar ya 23+4 olacağız bizde🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Nasıl bakılıyor bu elektrik tüketim desteğine e devletten
Bereninannesi dideeyyy canım kasımda ekimle beraber toplu alırsın diye düşünüyorum 5inden sonra yatıyor para 6 7side haftasonuna denk geliyor sen haftaya pazartesi e devletini kontrol ptt kurum ödemeleri kısmını zaten para yardımı kabul edildiyse elektrik desteği de çıkıyormuş bi bayan öyle demişti
Bereninannesi tombul0bebek e devletin sosyal yardım başvuru merkezi kısmına girin ordan yapılıyor cevaplanması gereken sorular var cevaplandıktan sonra en sonda ısınma desteği almak istiyorum yada istemiyorum kısmı var istiyorumu işaretledikten aında elektrik doğalgaz internet su abone numaralarını istiyorlar yazıyorsunuz sonra tamamlıyorsunuz bu şekilde
Mrziyeimga_ Hanımlar bizde bilmiyorduk elektrik yardımıni baktık bizim de yatmış ama biz bu ayinkini ödedik bişey olur mu acaba geri mi alınır yada iptal olma gibi bir ihtimali olur mu biz bilmiyorduk çıktığını birde kaç ay elektrik yardımı veriliyor
Bereninannesi Mrziyeimga_ canım 1 kasımdan 1 aralığa kadar ödeme yapabilirsin eğer yapmazsan para sonraki aya devretmiyor bakanlığa tekrar iade ediliyor bilgin olsun siz faturayı ödediyseniz yandı o para büyük ihtimalle geçmiş olsun çünkü faydalanabilmek için güncel çıkan fatura gerekiyor
Gamzenrr Bereninannesi banada çıkmış ama fatura aboneliği bana ait değil yinede ödeme yapabilir miyim
Bereninannesi Gamzenrr bizim abonelik de eşimin üzerine yapabilirsin tabiki hatta PTT’ye gitmeden internet üzerinden de ödeyebilirsin parayı kartla
Bereninannesi Gamzenrr https://www.turkiye.gov.tr/ptt-elektrik-yardimi-ile-fatura-odeme bu linke gir bak
Gamzenrr Bereninannesi ben bu sayfaya bakmıştım bana para yatmış ama nasıl kullanılır bilemedim farklı birşey için kullanılır mı yoksa sadece elektrik için mi kullanılıyor
Bereninannesi Gamzenrr sadece elektrik için kullanılıyor ne kadar yatırıldıysa faturandan o kadar düşüyorlar bu linkten de ödeme yapabilirsin kartınla
Nuray08 Benim daha başvurum onaylanması 1 ayı geçti süreç devam ediyor diyor ne kadar zamanda sonuçlanıyor acaba
Ayytacc Bereninannesi bir kac ay bende oyle odedim sonra fazlalastirdilar bende basvurmamistim kendileri cikarmis
Pamugum02 Bereninannesi sosyal yardim nasil çıktı canm. Kiradamisiniz yani kimlere çıkıyor. Eş sigortalı calissada cikiyormu yinede.