ayseeray1 Merhaba 2 aylık hamileyim. hem öksürük hem atesim var ne yapmaliyim. Hastaneye mi gitmeliyim yoksa evde bi sey yapabilir miyim
Greeneyes1997 ayseeray1 bende grip oldum hamileyim basım çatlıyor nane limon içtim insaAllah geçer çok korkuyorum😔
Gamzecem ayseeray1 öncelikle geçmiş olsun bende şimdi acilden geldim serum takıldı gebe olduğum için c vitamini vardı sadece serum içinde birde parol ateş olduğu için çok kötü grip oldum :( crp 10.6 çıktı hemogram yüksek onyuzden banada aksef antibiyotik verdi
Demet4_4 Hastaneye gitmelisin ben gitmedim aksattım geçer diye ama astım bronşite çevirdi şuan hava kullaniyorum antibiyotik falan kullandım
ayseeray1 Gecmis olsun ,Allah sifa versin ,Hamilelikte ilaç kullanımı oluyor mu ,ben olmuyor diye biliyordum Demet4_4
ayseeray1 Ben doktorumlakonustum serum alabilirsin dedi ,bakacam duruma gore iyiye göderim insallah ,Allah sanada sifa versin insallah canim Greeneyes1997
Demet4_4 İki kutu antibiyotik kullandim serumlar igne falan oldum şuanda hergun hava takiyorum çünkü öksürmekten nefes alamıyodum hamilelerin kullanabilecegi ilaclari verdi doktor yokda düşük yaparsın vücudundaki enfeksiyondan dedi 13 haftalık hamileyim yeni yeni iyileşmeye başladım nefesimda hala zorlanma var
ayseeray1 Çok geçmiş olsun ,doktorum istersen acilde serum yapalım dedi,2 aylık olduğum için ilaçta çok kullanmak istemiyorum Demet4_4
Demet4_4 Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun eger ilerlerse hastaliginiz ihmal etmeyin ama iyi gibiyseniz ilaç kullanmayın
ayseeray1 Bende bugün gitmedim yarın gitcem sanirim hafif ates ve kırgınlık olarak geçiriyorum,sizede çok geçmiş olsun Gamzecem
Demet4_4 Sizede geçmiş olsun çok dikkat edin maske takın kalabalık ortamlarda çünkü salgın gibi birşey olmuş grip ve çok agır geçiyo bol bol meyve yiyin kızlar
ayseeray1 Bende tuzlu su ile gargara yaptim ,yarın acile gitcem sanirim ,Allah şifa versin@“Vildan8891”#p24870055