lavanta35 Merhaba kızlar hamilelikte karnımda hiç çatlak olmadı ama bacaklarım haritaya dönmüş resmen. Rengi hala kırmızı mor gibi bu durumdayken düzelir mi acaba veya görüntüsü azalır mı bildiğiniz bir yöntem var mı
Kvsr98 lavanta35 canım benimde aynı karnımda yok bacaklarımda var nerde oturuyorsun hiç bilmiyorum ama benim olduğum yerde dilan polat güzellik merkezi var lazerle çatlakları kapatıyorlar. Bayada etkili hiç görünmüyor. Maalesef çatladıktan aonra lazere gitmek tek çözüm. Ki doğumdan sonra daha çok çatlıyormuşuz🙄
Mello29 lavanta35 Ben hamileligimin basindan itibaren seda altın catlal kremini nemlendirici gibi hergün vücuduma uyguluyorum 21.haftadayim daha erken tabi ama catlagim yok daha da önemlisi eskiden kalan bacaklarimda catlaklar vardi onlar azaldı gibi geliyor bir de cok güzel kokuyor ve nemlendiriyor kesinlikle tavsiye ederim.
lavanta35 Kvsr98 benim bulunduğum yerde de şubesi var bakalım oraya gidecem büyük ihtimalle. Ben 3 hafta önce doğum yaptım hamileyken bu kadar farketmedim doğumdan sonra biraz da zayıflayınca bacaklarım çok kötü görünmeye başladı😔
Kvsr98 Mello29 benimde 34 ten sonra oldu o da sürekli nemlendirmeme rağmen. Son haftalar daha hızlı kilo alıyoruz ondan sanırım. Az birazda genetiklik işte. Ablamdada sadece bacak çatlamıştı benimde aynı
lavanta35 Mello29 şimdi trendyolda yorumlarına baktım baya etkili bir kremmiş ben de hemen sipariş vereceğim teşekkür ederim 🙏
Mello29 Kvsr98 Bi lazere gitmeden 1 ay falan düzenli kullanip deneyin derim seda altını hangi ürünü kullandiysam cok memnun kaldim ben ve benim de catlarsa kesin bacaklarim catlar kilo verie olusmustu eski catlaklarda 😔
Mello29 lavanta35 Biraz bekleyin indirime girecek kasim indirimiyle instagramdan takip ediyorum Seda Altını o söylemisti