tecrubesizanneadayi12 Bu saat oldu daha hiç birşey yapmadım ve aklımdada birşey yok sizler neler yapacaksınız banada fikir olun
Karabiberimm tecrubesizanneadayi12 ay bende bıktım bu durumdan eşimde seçisi üstelik 🤦🏻♀️ et sote pirinç pilavı yapıyorum 😂
1prensannesi__ tecrubesizanneadayi12 Hiçbişey yapasım yok valla makarna koydum şimdi en güzeli bugünde böyle olsun😂😂
Deletedmom_29 tecrubesizanneadayi12 Zerdeçallı mercimek çorbası yaptım , bide fesleğen soslu makarna yapıcam bugün Allah olmayanlarada versin 🙏
Smc Deletedmom_29 fesleğen nane gibi baharat olandan mi koyuyorsunuz yoksa nasıl birşey bugün benimde canım istemisti 😁
tecrubesizanneadayi12 fMine zor oluyor ya bende bazen tiksinir gibi oluyorum sonra düşünmemeye çalışıyorum
Sumiire tecrubesizanneadayi12 iyiki bir ıspanak almışım sabahtan beri börekmi yapsam kiş mi yapsam oturtmalı diye düşünüyorum sonunda pirinçli yemeğini yapıcam galiba 😂
Papatyaa_01 tecrubesizanneadayi12 bulgur pilavı, taze fasülye, salata, yoğurt, turşu bugün ki menü :)