Sevgi2565 Bhr075 kadın doğum perinatolojiye randevu açtıktan sonra sabah 10 da MHRS den randevu alabiliyorsunuz Ben başakşehir çam sakuraya gittim bayada memnun kaldım
hayalperest2310 Mrvkdr05 ben devlete gittim Şişli Etfal e alev hanıma perinatoloji uzmanı memnun kaldım açıkçası
fairytale_ hayalperest2310 merhaba yazinizdan baya zaman gecmis ama ALEV AYDIN mi doktorun ismi bende gidecegimde o doktora suan kanunine calisiyormus sanirim
Kiwi12 Bltirm merhaba en dandik hastanede bile bana fiyat 1025 verdiler. Bu doktor nerde acaba bn Anadolu yakasindayim istan
Bltirm Kiwi12 Merhaba. Avrupa yakasında, Bakırköy’de. Uzmanlar tıp merkezinde doktor bey. İsmini yazdım zaten. İnternetten araştırabilirsiniz
Kiwi12 Sevgi2565 merhaba randevu sırası oluyordu detaylida sıra olmadanmi girdiniz acaba nasıl ilerledi
Sevgi2565 Kiwi12 randevu aldıktan sonra isminiz ekranda yazıyor sırayla çağırıyorlqr ztn benim ki 40 dk fln sürdü detaylı ultrason
ballibocek Mrvkdr05 Nişantaşı’nda prof. Dr. Atıl yüksel çekti, benim kendi kliniğim aldı randevuyu burada fiyat farklılığı vardır belki ama zaten telefonla bilgi alınabiliyor, tavsiye ederim, çok başarılı, çok damketifli bir perinatolog
bebek_firarda Bu devlete gidenler randevuyu hangi bölüme alıyolar. Biri diyo perinatoloji biri diyo kadın doğum öbürü başka diyo valla kafam karıştı ben neye randevu alıcam
Sevgi2565 bebek_firarda canım kadın doğuma gidiyorsun diyeceksin ki ben detaylı ultrasona giricem kayıt açıyor kadın doğum sonra perinatolojiye randevu alıyorsun bu kadar
Duyguch01 Mrvkdr05 canım Rıdvan bey radyolog gitmen gereken doktor kesinlikle perinatoloji uzmanı olması gerekiyor. İç organlarına kadar inceleyip doğru bilgi verebilmesi için.
BusraSeckin Ydnyesim doktorun adını ve irtibat numarasını vermeniz mümkün mü acaba bende detaylı randevu icin arasam 😇
Bhr075 Sevgi2565 çam sakurada da ilk kadin doğuma mı gideceğim ? Sonra o yönlendirecek beni perinatolilojiye
Dillosss Özeldeki kadın dogumlar da peki o bölüme randevu acabiliyor mu illa devlette ki kadın doguma mi gitmek gerekiyor
Sevgi2565 Bhr075 evet ilk kadın doğuma gidiyorsun perinatolojiye kayıt açması gerektiğini söylüyorsun detaylı ultrosona girmek için onlar kayıt açıyor
Tugba5261 Sevgi2565 kadın doğuma gittikten sonra ne kadar sürede randevu aldınız perinatolojiye hemen alabildiniz mi acaba
Bhr075 Sevgi2565 anladım canım hemen o gün gidebiliyormusun yoksa ayriyetten başka güne randevu mu alınması gerek