Durubebegim Mzgnormann ben süslü değilim canım sadece tarz giyinmeyi severim yani tarz dediğim kıçı açık başı kapalı olanlardan değilim çok şükür her şeyi üslubuna göre yaparım giyerim
Durubebegim Mzgnormann şimdi deri dedim yaa millet anam beni nasıl hayal ettiler 🤣🤣🤣🤣 ama beni şahsen tanıyan dostlarım var burda Allhtan 😁
Durubebegim Dark teşekkür ederim canım bende ( dışarıda tayt giyen tesettürlü görünce sinir oluyorum )
Mzgnormann Durubebegim ahahahhaha😂😂 işte burdakiler seni tanımadığı iÇin nasıl olduğunu bilmediği için farklı düşünürler
SutlacimiYedimmiBen Durubebegim benim aklima acik kahve ispanyol paca deri pantolon geldi olsada giysek😄
Ceromommmm Durubebegim evet kanka biliyroum seni 😂korkmam arkandayım 😅😂 Şu tiktokta ki esra karısını tamıyormusun Yarı çıplak diizne kadar daracık elbise giyer dapdar taytgiyrn kıçı belli olan. Esra Kız allahtan başı örtülü oda olmasa ah ah vah vah
SutlacimiYedimmiBen Durubebegim ispanyol pacaysa ve kalcayi örtüyorsa olabilir tabiki ama ben kapali olsam giymezdim sanirim cunku dikkat cekiyor maalesefki ortunmekte bu şekilde olmuyor😑
Durubebegim SutlacimiYedimmiBen tesettür çok farklı bişey Gönül ister ki noktadan virgüle kadar hakkını vermeyi ama maalesef ki çok eksiklerimiz var 😕 İspanyol parça hiç sevmem yaaa☺️
Emily37 Durubebegim bende tesettürlüyüm ve giyiyorum da.Bol olanlardan ve üzerine gömlek hırka falan giyiyorum çokta güzel oluyor.Buarada genelde evde giyiyorum yada ev gezmesine falan giderken üzerine uzun bişiyler giyerek kullanıyorum.
Dlkzz Durubebegim canım kendine yakıştırdığını giyersin. Bazıları sadece dediğin gibi pantolon giyip üzerine kısacık bluzlar giyiyorlar tesettürlü olsalar dahi. Ön ve arka direk göründüğü icin testturlu olan birine pek yakışmıyor hoş durmuyor. Deri pantolonun üzerine ona yakışacak şık bir tunik olursa süper olur. Geri kalan da ne demis ben pek umursamam eğer usturuplu ve kendime yakışanı giydiysem
ballibocek Durubebegim herkes giymek istediği, yakıştığını düşündüğü, yakıştığı, rahat ettiği, rsngibi beğendiği, tarzını bependiği her eşyi giyebilir bence. Yaşasın kendini beğenen ve her eşyi kendine yakıştıran kadınlar ?
aynenkezoaynen Durubebegim aynen kezooo aynen😂😂 Zaten seni eleştirebilmeleri için kendilerinin de hiçbir şekilde pantolon giymiyor olması gerekiyor tabikide pantalon olduktan sonra kumaşının ne olduğunun bir önemi yok hepsi aynı kapıya çıkıyor😁
Sennerdedir Kiloluya hiç yakışmıyor tayt, deri pantolon heryerden bişey görünüyor tabi siz kilolu veya zayıfmısınız bilmiyorum da tesettüre uygun değil tabi
minik_koala_ve_annesi Taricat amin canim bilgilerini paylastigin icin cok tesekkur ederim rabbim muaffak eylesin insallah
snm-ekr1 Durubebegim bayanlar arasında yada eşinizin yanında giyiyorsanız sorun yok ama dışarıda tabikide uygun değil tesettür kadınların güzelliklerini gizlemesi için Allah tarafından farz kılınmıştır yoksa dışarıda bizi birileri beğensin ilgi çekelim diye değil
Frkn15mhmmd10 Durubebegim teseturun ne olduğunu Kurani Kerim’i açın Nur suresi 31 ve Ahzap süresi 59. Ayeti meali ve tefsiri açın okuyun ondan sonra uygun mu degilmi tartsin. Tesettüru nefsimize göre ayarlayamayiz. Tesettür senin benim canımın istediği şeyi giymek yakistirmak değildir.
Mommyy0708 Durubebegim sadece deri değil her türlü bacak hattını belli eden pantolonların giyilmesi caiz değildir
Gny18 Durubebegim değil tabi ki. Seviyorsanız giyinmek istiyorsanız evinizde mahrem birinin sizi görmeyeceği bi yerde giymeniz daha doğru olacaktır. Tesettürün hakkını vererek takmak lazım değil mi.
sedamom00 Durubebegim BNde tesettürlüyüm geniş pantolonlar tercih ediyorum deri bacakları belli ediyor uygun değil ama bu sizin tercihiniz sizin hayatınız