Minaveannesi Hanımlar 4 günlük bebeğim yoğun bakımda Allah peygamber rızası için dua edin bebeğime evine bi an önce dönsün Kokusu olmadan yapamıyorum ben
Tugbakalenci Minaveannesi inşallah sorunsuz sıkıntısız sağlığına kavuşsun ve kucağına al. Niçin yoğun bakımda. ? Çok geçmiş olsun
Feyzanur06 Minaveannesi Allah yardimciniz olsun tez zamanda hayirlisiyla bebeginizle esinizle mutlu gunlere kavusun insallah
Gozikk Minaveannesi Allah acil şifalar versin canım tez zamanda sağlıklı bir şekilde evinize dönün inşallah :(
GamzeCan Minaveannesi ayetel kürsi okudum Allahım yardımcınız olsun bi an önce evine dönsün insallah❤️
Minaveannesi Tugbakalenci çok sağol sarilik icin alindi sarilik degerleri dususe gecmis sukur ki ama vucut direnci dustugu icin bi sure daha kalmasi gerekiyormus
Tugbakalenci Minaveannesi allah büyüktür Allahın izniyle doğumunu yapmışsın bununda vardır dermanı duanı eksik etme evladın için sürekli salavat getir ayetel kürsi oku duaların bol olsun .
Gamzelikra Bebeginiz icin yasin okuycam allah kavustursun insAllah cok zor ama sabirli olup bolca dua cok gecmis olsun 🙏
Tazeannee İnsallah sağlıkla mutlulukla kucagına alıp yavrunu evinize dönersiniz canım Allah sağlık sifa versin
Kagan_pasa2 Minaveannesi rabbim şafi ismi ile sifa versin inssalh sagsalim gidin evinize. Sen ve herkese rabbim yardim etsin inşallah
meldan allah saglikla en kisa zamanda kucaginiza almayinasip etsin insalah doya doya koklarsiniz insalah 🙏🙏🙏