Deletedmom_51 Crp değeri 8 geldi en yüksek 5 olması gerekiyormuş var mı bunu yaşayan arkadaşlar ? Yarın doktoruma gideceğimAma korktum açıkçası internette kötü şeyler yazıyor 😔
Semilk05 Deletedmom_51 canım bence stres yapma yarın sorarsın yinede benim 8 değil 70 geldi değerim doktor gebelikte görülebilir dedi üşütmüşsün enfeksiyon dedi ilaç bile başlamadı internette bakarsam kalp krizine kadar yazıyordu
Deletedmom_51 Semilk05 ay evet vallahi korktum ya 😔 bütün moral motivasyonum çöktü. Nasıl geçti canım ya da geçtiği ? Su içemiyordum çok artık su da içicem
Semilk05 Deletedmom_51 geçti sayılmaz kadın doğum doktoruma gittiğimde enfeksiyon için ilaç yazdıracağım dahiliye doktoru gördü sadece sonucu üşütmüşsünüz dedi 200 leri görenler var dedi 🫣 pek lafına şey yapmadım kendi doktoruma da sorucam gittiğimde
Deletedmom_51 Semilk05 bi sor canım Hamilelikte önemli olabilir. Dahiliye görmesi değil de kadın doğum görse çok daha iyi ben de yarın soracağım inşallah geçer hemen 😔
Deletedmom_51 Semilk05 canım doktor sorun yok dedi. Hamilelikte olabiliyor değerlerde böyle çıkabiliyor dedi çok şükür bi sıkıntı yokmuş
Defnem_26 Benim 24 çıkmıştı doktorum sorun degil dedi ilac vermedi o hafta grip olmuştum ondan yüksek cikti sanirim